Завідувачка луцького садочка у робочий час випивала в кафе. ФОТО

Завідувачка луцького садочка у робочий час випивала в кафе. ФОТО
В одному з кафе, що в центрі Луцька, у розпал робочого дня побачили завідувачку дитячого садочка №19 Світлану Валько з чаркою у руках.

Вона сиділа за столиком з невідомим чоловіком та розпивала горілку, – пише ВІП.

У дитячому садочку виданню повідомили, що сьогодні завідувачки на роботі уже не буде, бо вона, мовляв, пішла у справах. Також зазначили, що на роботі Світлана Валько буде уже завтра.

Підтвердили й те, що завідувачка не перебуває ні на лікарняному, ні у відпустці.

Пізніше посадовець заявила, що ця інформація не відповідає дійсності.

«Вчора під час своєї обідньої перерви я зустрілася з власним чоловіком, тому що була нагальна потреба вирішити певні сімейні питання. Можливо, за вирішенням цих питань, я недодивилася, що обідня перерва вже закінчилася», – сказала вона та додала, що спиртного не вживала.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 43
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не завидуйте.
Відповісти
Невже вам дурікам немає чим зайнятися,як за людьми спостерігати?А ти чого там сидів у робочий час?
Відповісти
в чужих руках... як це славно по-україньшьки!
Відповісти
всі вони такі.... от Директорка 24 школи встигає і в Європу кілька разів з'їздити під час навчального процесу... і каву в Опері випити... і вона це не приховує ...все видно на її сторінці у Фейсбуці
Відповісти
Згідна з Вами, Іван, на всі 100%. Самі без роботи напевно, тому є час всяку мерзоту про людей писати!!!
Свій робочий час рахували б.
Відповісти
Якщо людина на роботі, їй за цей час йде оплата. З фото видно що завідувач чаркує та держава щей оплачує це!!!
Відповісти
Не бачу в цьому нічого кримінального...а от автору цих фото ганьба, щоб ось так підло спостерігати , а потім писати всякі дурниці. Напевно є якась особиста образа, щоб ось так стежити за людиною.
Відповісти
Невідомий чоловік - її чоловік.
Автор має право слідкувати і втручатися в чуже життя? Сміливо можна скрінити новину і подавати в суд на людину яка за ними слідкувала..

Відповісти
В закладі є відеонагляд і легко можна перевірити хто саме сидів за столиком навпроти
Відповісти
Скучно стало на роботі..... вирішила піти і бахнути горілочки))))
Відповісти
а що б ви сказали, побачивши в такій ситуації свого працівника? Напевно, "я тобі, сукін син, зарплату плачу, а ти горілку в робочий час хляєш?"
Так от, ця тьотя - ваш працівник, адже отримує зарплату із ваших податків.
На рахунок "підглядання": за Порошенком, Луценком можна, а за нею - ні?
Відповісти
Пригадував, де я бачив це свиняче пяне рило. Пригадав. 26 травня 2016 році в цьому садку 10 дітей підхопили сальмонелу. Були у важкому стані. Відкупилась. Там хробаки по кухні повзають. Хіба є час за горілкою займатись роботою?!
Відповісти
Вона в бар на бляхах приїхала.
Відповісти
В Європі вже було б поставлене питання по звільнення даної особи, за розпитя алконапоїв в робочий час, та ще й находчись не своєму робочому місці. Треба звільнити щоб іншим була наука. Є дуже багато випадків розпиття алкоголю саме в навчальних закладах, але ж всі мовчать, такі ми українці
Відповісти
Знаєте що люди, може і сиділа може і випивала. Але роботу вона свою знає. Садочок просто класс. Порядок там капітальний. І взагалі ви що всі святі там.? Що Ви робили в робочий час в кафе?
Відповісти
Нема за чим дивитись і нема більш про що писати?
Відповісти
Заказуха чистой воды!!!

Интересно сколько денег дали за этот бред?!
Відповісти
Шановні прихильникі Світлани Йосипівни (завідуючої), хочу вам нагадати, що не так давно, ми всі дружно переживали за події на Майдані, де - хто приймав участь в противостояні. Так от: це було все для того, щоб МИ - УКРАЇНЦІ, наблизились до Європейської спільноти, стали членами Євросоюзу, побороти "старий" режим, чи не так ???? Як би , шановна Світлана Йосипівна, вчинила так в Європейській державі, то з ранку - вона б написала заяву на звільнення, в кращому випадку , за власним бажанням. А тут - в неї стількі прихильників, BINGO !!!! Тоді, як що Вас все влаштовує, то не плачте і не стогніть, що малі зарплати, що комуналка велика, що в садочку побори.... і т.д. Це не припустимо, що найменше - завідуюча могла б написати заяву на "відгул", чи дочекатися кінця робочого дня.А не частувати оковиту в робочий час . Ми ж йдем в Європу, то і вимоги теж мусять бути Європейські. Звільнити на.....ер.
Відповісти
Ой в нас вчителька давала нам завдання а сама пів уроку сиділа в друзях напроти школи, і нічого ніхто не фоткав)всі знали, а твт чого до жінки пристали
Відповісти
Ага, "заказ", а заведующая не при делах, так просто бухает и всё. Ей уже в нарко пора, хотя бы прокапаться.А автору РЕСПЕКТ, побольше бы таких СОЗНАТЕЛЬНЫХ граждан, гляди и Украину бы быстрее построили, а не сидели и покрывали : алкашей, кондиционеров,кумовей, и т.д .
Відповісти
В 24 школі, починаючи ще з Зюзь З.Г. ,з директорами не все гаразд, як і в Києві з мерами. То Мишковець, то Калуш, один краще іншого.
Відповісти
А нічого, що це порушення недоторканності приватного життя ,ст.182 Кримінального Кодексу України
Відповісти
Пане "адвокат" для застосування ст.182 ККУ, вона повинна була сидіти в дома, у вільний від роботи час, тоді могла б і "під столом валятись". А тут вона знаходиться у громадьскому місці, і до того ж вона є посадова особа, а те що зробив автор, можна вважати- зафіксував правопорушення! Може Він, автор, є журналістом, по за штатним.
Відповісти
Не розумію.....кажете про Європу?
В Європі не так робиться. Там докази обгрунтовані повинні бути, а не фото невідомо ким і коли зроблені. І ці фото не фб мають бути....а як вам надиванах немає що робити, то новини включіть. ..також є про кого поговорити.
Вважаю статтю заказною. Певне посада комусь знадобилась.
Відповісти
В когось з дописувачів дитина відвідує 19 садочок? Моя дитина відвідує, Світлану Йосипівну бачу в коридорі постійно, і мені здається, що це не вона, а просто схожа жінка. Хоча, можливо, я помиляюсь.
Відповісти
Фото не чіткі, немає ні дати, ні часу і стверджувати що це вона не можна.
Відповісти
Не розумію.....кажете про Європу?
В Європі не так робиться. Там докази обгрунтовані повинні бути, а не фото невідомо ким і коли зроблені. І ці фото не фб мають бути....а як вам надиванах немає що робити, то новини включіть. ..також є про кого поговорити.
Вважаю статтю заказною. Певне посада комусь знадобилась.
Відповісти
А Виїй наливали, що стверджуєте про розпиття спиртного???
Відповісти
А хтось зафіксував що : автор випивав, чи можливо хтось знає, що автор є посадовою особою, і зарплатню отримує з держбюджету???
Відповісти
Шановний фотограф з вас такий попарацій як з мене тракторист, хоча б фото чітко зробили. Оставте в спокій людину а ви чому не на роботі? Мабуть теж рішили хільнути під час робочого дня разом там і находилися.
Відповісти
Не пиши дурні тоже пєш. Бо хробаки мерещуця біла гарячка чи що? Спирт медецинский назначають не для цьго, а ти його весь випив. Ну що приємно? Писати можна будь-що..
Відповісти
Стосовно загальної "перепалки", як до людини, до завідуючої, претензій не має, як до посадової особи - попросив би на звільнення. Хто з любячих мам, довірить своє дитя, няні, або виховательці на підпитку, є такі ??? Як що так, то я задумуюсь - які це батькі?
Відповісти
Медбрату! Якщо всі медбрати так будуть надавати першу меддопомогу, то все населення України вимре як ті хробаки, що Ви бачили на кухні. Сальмонела це не хробак. Вини закладу немає. Діти могли отруїтись через продукти із супермаркетів.Шановний у Вас напевно біла гарячка!
Відповісти
Вибачте, а коли мама здає дитину в садок у 1 рік 8 місяців, а сама сидить на балконі навпроти майданчика з цигаркою та пивом в той час як дитина плаче, то ніхто її не фоткає і не виставляє в мережу.
Відповісти
Стільки всого хорошого, як зробила пані Світлана для садочку, вивела його з занедбаного стану, відремонтувала, вклала силу і душу, щоб зараз таке писати. ГАНЬБА. ВАМ МАЄ БУТИ СОРОМНО!!!! ВОЛИНЬ ПОСТ СХАМЕНІТЬСЯ!!!
Відповісти
Шановні "мамочкі" , як що ви себе рахуєте нормальними, МАМАМИ, скажу відверто, що робила завідуюча, де вона робила, це в мене особисто викликає спогади про Льоню "космоса": я и моя команда, что то , где то делаем ??? Так і завідуюча, в мене донька, проходила в 19 садочок не довго, а спогадів, що в донькі, що в нас з дружиною, залишились аж по цей день, як ніби дитина з каторгі приходила. Скажу так: мені всерівно якій там , можуть бути навіть не поштукатурені стіни, в туалет можуть ходити на "відро", ГОЛОВНЕ - аби діти були задоволені відношенням , вихователів нянічок. Можу порівняти з 10 садочком, дитина як прийшла в свою группу, ще ходила залякана, боялась. Все залежить від завідуючої, як поставить себе, і в колективі, так і буде! Ще ніколи не чув поганого про Валентину Миколаївну, завідуючу 10го садочка, яка знає практично всіх дітей свого садочка. І скількі спілкуємось ніхто на протязі кількох років не сказав поганого, можливо тому - що повода не було для цього, а тут судячи з перепискі і фото, і статті...... висновок ОДНОЗНАЧНИЙ !!!!
Відповісти
Татусь! Ну молодець, прямо скажу пропіарив свою завідуючу! Далеко підеш... Ваша дитина вот прямо заходила на тереторію садка і зразу кричала не піду бо тут така завідувачка. Що ви путаєте грішне з правидним, в садку все класно.
От такий як ти і мутить воду
Валько С,Й. Дуже хороший керівник. Садік при кировані цього завідувача розцвів. Вашу 10 вже далеко, може жаба душить? А татусь і твою дружину страдаліцу.
Відповісти
Ні, Лариса, нашу завідуючу я не піарю, а констатую факти, а Ти , ХУДОБА,навіть в свою безмозглу голову, нехай в тебе- навіть така думка не зароджується, щоб якимись чином, трогати мою сім'ю, чи мою дитину, чи мою дружину. Так візьми собі на замітку, я твою сім'ю ніяким чином не трогав, і не варто зачіпати мою. Подобається р....ом - стій, співаєш деферамби своїй алкоголічкі, продовжуй далі. Плоди потім , пожнеш.
Відповісти
Це з нею сотку тягне Розенбаум
Відповісти
Татусю! Сам ти ходоба, і ніхто не співає і жати не буде чого. Ви вже і діагноз поставили, таке враження що ви разом пєте.
Відповісти
горезвісний фотографе, ви образивши достойну людину запустили бумераг,який до вас повернеться - чекайте!
Відповісти
Ого !!! З фото фидно, що вона навіть на "любітель" алкоголізма, Вона - ПРОФЕСІОНАЛ, вищого классу, їй пора в ЛТП. Може за цю рису її дописувачі вважають професіоналом своєї справи !?!?!?
Відповісти
Завідуюча 16 садіка прямо на робочому місці не соромиться випивати. На минулому тижні, у вівторок, забирала дитину, вона якраз прийшла в групу до наших дітей п'янюча, а спиртом від неї тхнуло здалека. Вранці хотіла проплатити за харчування дитини, то підійти до її кабінету було не можливо!!!!!
Відповісти