Маленький українець знайшов помилку в британській енциклопедії. ВІДЕО

Маленький українець знайшов помилку в британській енциклопедії. ВІДЕО
Захар Лісковий – 7-річний українець, який живе із батьками у США, помітив, що в енциклопедії літак «Мрія» назвали російським.

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на «Голос Америки».

Через цю помилку юнак записав емоційне відеозвернення до видавництва. Він висловив надію, що помилку виправлять.

«Мрія» – це український літак, а не російський. Сотні тисяч дітей та дорослих вже прочитали цей хибний факт. За допомогою мого відео я звертаюся до редакторів і видавців енциклопедії і прошу вас підтримати мене. Ми, як читачі, заслуговуємо правдивих фактів і правдивої інформації. Я сподіваюся, що видавці книги побачать моє звернення і виправлять помилку»,– сказав хлопець.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Мрія", він же АН-225 (найбільший за розмірами та вантажопід'ємністю) в СВІТІ!! Розроблений і створений в АКБ ім.Антонова у Харкові!! і ссср тут навіть ні до чого! це УКРАЇНСЬКИЙ ЛІТАК!!! який вражає увесь світ!
хай ще про танк Т92 напишуть, посміємось разом...
Відповісти
забув додати, ще танк Т80 ОБТ, теж "дуже москалі роблять", не кажучи про БТР-80 та БТР-82
Відповісти
Першоджерело тут: https://www.youtube.com/watch?v=EhUbq9beuQQ&t=6s
Відповісти
Що за маячня!? Літак Ан-225 спроектований і побудований за часів СРСР! Зроблений виключно з комплектуючих, які вироблялися на той час в різних республіках всього СРСР, без жодної іноземної заклепки! (порівняйте з теперешніми зразками, які видають за вітчизняні, але вітчизняного там - лише один фюзеляж,а двигуни,і навіть лопасті до них, вся аівоніки - все насправді іноземного виробництва). Так що Ан-225 - це літак спроектований в КБ імені росіянина-комуніста Олега Антонова і зроблений всім колишнім Радянським Союзом! Сама Україна (або тодішня УРСР) таку машину просто фізично збудувати не могла. Яскравим підтвердженням цього факту є те, що другий такий самий Ан-225, який на момент розвалу СРСР був вже збудований на 80 відсотків (були навіть двигуни вже встановлені) - за всі 26 років незалежності Україна так і не спромоглася добудувати (я не кажу вже - побудувати заново). Так що вчіть мат часть і не пишіть всяку ура-партіотичну дурню!
Відповісти
Резюме: Ан-225 - літак не російський і не український! Літак Ан-225 - це гордість РАДЯНСЬКОГО, саме РАДЯНСЬКОГО, а не якогось іншого, авіапрому!!!!!
Відповісти