У Луцьку на Львівській виросте ще одна багатоповерхівка

У Луцьку на Львівській виросте ще одна багатоповерхівка
Депутати Луцькради змінили цільове призначення земельної ділянки на вулиці Львівській, 102 – відтепер тут дозволене багатоквартирне житлове будівництво.

Про це йшлося під час сесії Луцької міської ради 31 січня.

До міськради звернувся підприємець Руслан Юзва із проханням змінити цільове призначення його ділянки площею 0,1000 га. Раніше ділянка була призначена для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд. Проте Юзва подав прохання змінити його на «будівництво і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури».

Натомість, за словами керівника земельної комісії Луцькради Євгена Ткачука, чоловік зобов'язувався передати у для міської ради дві квартири загальною площею 100 метрів квадратних. Мовляв, це дуже вигідна пропозиція. Однак депутат Павло Данильчук нагадав, що ділянка скандальна – саме звідси «знесли» підприємців ринку на Львівській, не мають де подітися. Між тим, депутата цікавили, який будинок планують зводити. Йому відповіли, що планують 9-поверховий дім.

До слова, у процесі обговорення зазначили, що Юзва також звів будинок через одну ділянку. Однак земля досі лишається у комунальній власності. Натомість начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала повідомив, що такою вона й залишиться, а використовуватимуть її для облаштування інфраструктури.

Зрештою, з другої спроби депутати таки дали дозвіл на зміну цільового призначення ділянки.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
перший будинок побудований з порушеннями, тепер ще дають другий будувати.... хтось з міськради нову квартирку оформить на дочку
Відповісти
у нас же глибока провінція! Що хочемо - те й робимо.
Відповісти
Правільно, що будує. Респект і уважуха.
Міськара рада молодці, що допомагають.

Відповісти
Дуже шкода приватний сектор, поблизу якого втулять ці два чуда природи.... Ніхто там навіть не збирається облаштовувати якійсь комунікації для висоток, ніякі міські мережі.... ніяку інфраструктуру... Дві дев'ятиповерхівки - це з скільки дітей нових, взагалі людей. Де садочок? Школа? Поліклініка? І т.д.
Був собі спокійний нормальний район, ніяких багатоповерхівок, макс 5 поверхів. На тій стороні вулиці - взагалі виключно приватний сектор.
Яке хворе на голову таке дозволяє???? А друге придурочне будує. Саме там же живе, і всерівно сере в своєму районі..... Хтось-таки спалить йому і хату, і СТО.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку на Львівській виросте ще одна багатоповерхівка
31 січень, 2018, 18:06