За місце в списку не платила, – Катерина Ващук

За місце в списку не платила, – Катерина Ващук
Депутат Верховної Ради, волинянка Катерина Ващук каже, що не планує вступати у Партію регіонів, хоча саме за списком цієї політичної сили вона вже вп’яте пройшла до парламенту.

Про це народний депутат розповіла у інтерв’ю виданню ВолиньPost.

«Переважна більшість людей сказали, що їм байдуже, від якої політичної сили я буду в Раді. Людям важливо, щоб я й далі працювала в окрузі, працювала для Волині», – розповіла Ващук про настрої виборців у її 20-му окрузі після того, коли стало відомо, що вона балотуватиметься у списку партії Регіонів.

«Я не виходила з партії. Я призупинила членство на час виборів. Я не є членом Партії регіонів, я лише у фракції. Я жодного разу не бігала по партіях. Я пройшла за квотою нашої партії. При створенні більшості у договорі була така домовленість: п’ятеро наших людей йдуть по списках, а частина йде по округах. Ясна річ, у тих округах, де балотуватимуться наші кандидати, Партія регіонів не виставлятиме своїх. Тому я йшла по квоті рідної партії. З її відома та згоди. Ми, народники, і далі спілкуємося у парламенті, радимося», – каже Ващук.

«І, на моє велике і приємне здивування, диктату стосовно себе у фракції Партії регіонів я не відчуваю. Картка моя зі мною», – запевняє вона.

Крім того, Катерина Ващук повідомила, що наприкінці січня збереться політрада Народної партії, де й вирішуватиметься подальша доля політсили.

«Просто так я цю партію не залишу. Я далі працюватиму, тим паче з волинським осередком. Я вже в якусь іншу партію не піду», – переконує вона.

Також Катерина Ващук зізналася, що її запрошували у Партію регіонів, а в опозицію не кликали.

«І коли з’явилася пропозиція щодо місця в списку, я зрозуміла: і для здоров’я це легше, бо нервів менше буде, та і грошей я не мала. Бачить Бог, за місце в списку я не платила», – розповіла вона.

ЧИТАТИ ІНТЕРВ’Ю З КАТЕРИНОЮ ВАЩУК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ващук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коректуйте то що написали, а то на вас без проблем в суд можна подати і взагалі ваше видання обанкротити! Як Ващук вп'яте може пройти за списком Партії регіонів???!!! Історію вивчіть спочатку!
Відповісти
Чотири рази проходила від Народної (Аграрної) партії, а вп.яте пройшла від Регіонів. Так зрозуміло? :)
Відповісти
Сергію, ви уважно прочитайте просто-напросто.
Відповісти
Взяли тому. що через неї проводяться домовленості з сватом Симоненком
Відповісти
Останні новини
За місце в списку не платила, – Катерина Ващук
21 січень, 2013, 12:55