Висіла над водою, тримаючись за перила: подробиці порятунку самогубці в Луцьку

Висіла над водою, тримаючись за перила: подробиці порятунку самогубці в Луцьку
Луцькі патрульні врятували дівчину, яка намагалася скочити з мосту. Про нетверезу дівчину правоохоронців повідомив таксист.

Подробиці надзвичайної події розповів в ефірі Ранку Нової Волині патрульний Олександр Данильчук.

Нагадаємо, вночі на 1 лютого у Луцьку дівчина намагалася вчинити самогубство, зістрибнувши з мосту на вулиці Данила Галицького. Її врятували патрульні поліцейські.

Зі слів лейтенанта Олександра Данильчука, водій таксі повідомив, що вулицею Гнідавською по проїжджій частині, хитаючись, ішла дівчина. Патрульні вирішили з’ясувати обставини і побачили її на мосту. Вона висіла над водою, тримаючись за перила. Разом із водієм автомобіля, що проїжджав повз, патрульні витягнули дівчину на міст.

«Дівчина вела себе трохи неадекватно, були ознаки алкогольного сп’яніння. Було прийнято рішення відразу викликати швидку медичну допомогу, яка доправила дівчину у Волинську обласну психіатричну лікарню. Її госпіталізували», – розповів подробиці патрульний.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як вона могла сама висіти, якщо була в такому алкогольному спянінні, що язик не повертався?!! Поліцейські самі себе знову роблять "хєроями" )))
Відповісти