Експерт розповів, чому команда «УКРОПу» в Луцькраді нелегітимна

Експерт розповів, чому команда «УКРОПу» в Луцькраді нелегітимна
Експерт «Волинського центру розвитку урядування» Сергій Григоренко пояснив, чому минулий рік вважає втраченим для Луцька.

Про це йшлося 1 лютого під час круглого столу «Рік провалу».

«Ми вважаємо, що багато що в Луцьку було втрачено, багато чого було не зроблено», - зауважив Сергій Григоренко. Мовляв, якщо порівнювати з попередніми роками не було досягнуто значних результатів. Окрім того, нову команду він вважає не зовсім легітимною.

«На нашу думку, вона була сформована в не зовсім легітимний спосіб», - зауважив Григоренко. Мовляв, деякі члени увійшли до більшості не всією фракцією, окрім того такий крок та їх рішення засудили центральні органи партій. Також нова команда не має легітимно обраного лідера.

«Ці лідери були обрані у міській раді, а не всенародним голосуванням», - зауважив експерт. Окрім того, він наголосив на недостатньому досвіді заступників – один лише рік був депутатом, інший керував підрозділом лише з 5 людей. Великий досвід - лише у в.о. міського голови Григорія Пустовіта, та він не запам'ятався реформами чи яскравими справами.

«Григорій Олександрович всі свої високі посади «відбуває», - вважає він.

«Команда не єдиним цілим, це суміш окремих особистостей», - додав Григоренко. Третьою проблемою «нової влади» він вважає зовнішнє управління. Адже фактично зараз ні Ігор Поліщук (радник в.о. міського голови), ні Пустовіт не приймають жодних рішень.

«Всі остаточні рішення приймаються Ігорем Палицею, головою обласної ради, та Олександром Товстенюком (голова правління фонду Ігоря Палиці "Тільки разом")», - підсумував експерт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
одні захопили владу в Куєві, інші повторили це в провінції. Слава Неньці.
Відповісти