Украв BMW і спалив: волинянина судили за угон авто

Украв BMW і спалив: волинянина судили за угон авто
Мешканця Ковеля судили за крадіжки автомобілів.

Про це повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Зокрема у вересні 2016 року раніше судимий за крадіжку молодик разом зі своїм однолітком, який зараз перебуває в розшуку, в одному із сіл Вінничини украв BMW. Хлопці запевнили власника, що хочуть купити машину, після чого викрали її під час тесту, а потім спалили.

У жовтні цього ж року молодик уже з іншим спільником у той самий спосіб викрадали таке саме авто уже в Луцьку, проте його власник вчинив активний опір та зміг припинити їхні дії. Зловмисники втекли, завдавши чоловікові тілесних ушкоджень.

Наприкінці квітня 2017 року ковельчанин уже самостійно викрав автомобіль Ford Scorpio з подвір'я будинку на бульварі Лесі Українки у рідному місті.

Ковельський міськрайонний суд визнав його винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч. 2, 3 ст. 289 та ч.2 ст. 194 КК України, й призначив покарання у вигляді 7 років та 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.

Окрім того, з молодика буде стягнуто матеріальну шкоду в розмірі понад 210 тис. грн. та моральну шкоду в розмірі 30 тис. грн., завдану власнику знищеного авто.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.