Завідувачка луцького дитсадка пояснила, що робила в кафе

Завідувачка луцького дитсадка пояснила, що робила в кафе
Завідувачка луцького дитячого садочка прокоментувала скандальні фото, які з’явилися в ЗМІ напередодні.

Про це вона розповіла у коментарі журналістам ВІПу.

Нагадаємо, у середу, 31 січня, видання опублікувало світлини, на яких завідувачка дитячого садочка №19 Світлана Валько проводить час у одному з кафе міста.

«Вчора під час своєї обідньої перерви я зустрілася з власним чоловіком, тому що була нагальна потреба вирішити певні сімейні питання. Можливо, за вирішенням цих питань, я недодивилася, що обідня перерва вже закінчилася», – каже вона.

«Другу половину дня я була на роботі, а додому пішла о пів на сьому. Ніяких спиртних напоїв я не вживала», – зазначила вона.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не мечіть бісер перед свинями!
Відповісти
Пані Світлано Ви прикрасний кіревник, садочок який під Вашим кіревництвом засвітився прикрасним сяйвом.... Дякуємо Вам низький уклін за Вашу роботу. Батьки які водять дітей у Ваш садік 19.
Відповісти
В голову мені не прийшло фотографувати людину, з будь якой причини. А що вона пила спиртне це чудо може доказати? Це наклеп прикладом я взагалі не вживаю, але коли я в сиджу з друзями я мінералку наливаю в рюмку. Вас шановний "фотограф" треба подати в суд. Якщо це завідовач зробить буде велика молодець.
Відповісти
Ага, я тоже мінералку п*ю залпом і з рюмки. Так смачніше!!!
Відповісти
Нічого проти не маю, бо сам тримаю чарку горілки за робочим столом, але дивно, що "сімейні" питання з "власним чоловіком" вирішуються з горілкою в (???) публічному місці. Сімейні питання вирішуються тільки дома і під одіялом! Це знаю з власного досвіду. І навіть свічки треба гасити, щоб не наробити пожежі. Слава Україні!!!
Відповісти
зразу по морді видно шо жаба яка думає тільки за себе
Відповісти
Догана в цьому випадку - справедливе покарання, а пояснення-відмазки нам нецікаві
Відповісти
Думка! Морда в тварин і вам похожим!!!
Відповісти
Шановні папарації!
Скеруйте свій запал в інше русло. Там де ви потрібні,там вас не має, і ніколи не буде! Чому ви не напишете про ті зміни, які відбувалися у ЗДО.
Чому ви виливаєте весь цей бруд саме на директора ЗДО номер 19?. Значить у цій ситуації зацікавлені більш компетентні люди!!
Оскільки наші діти відвідують цей заклад ми не можемо і будемо стояти осторонь. Світлана Йосипівна є дуже хороша, порядна, справедлива людина.
Вона не одноразово доказала свій професіоналізм як талановитий керівник, досвідчений педагог. (До друку видано декілька її книг, по Дошкільному вихованню). А ви подивіться які зміни відбулися в середині закладу, та на його території.
( " Музей українського села ") під відкритим небом є тільки у ЗДО номер 19, ініціювала цю ідею саме вона. Коли на групах чи у наших дітей виникали якісь проблеми Світлана Йосипіна швидко та оперативно їх вирішувала, при цьому ще раз доказуючи свій професіоналізм. На нашу думку саме такі педагоги, такі порядні люди мають стояти на чолі освітянських закладів!!! Роботу її як керівника оцінюється відмінно!!!!!
Відповісти
Пє вона чи не пє, це питання. Але журналюга мав довести що це була горілка. А не піаритись і панти ганяти. Журналюги. Я вірю що в Луцьку немає про що писати. Але не так же нахабно.
Відповісти