Депутат розповів, чому луцький бюджет недоотримує грошей за землю

Депутат розповів, чому луцький бюджет недоотримує грошей за землю
Депутат Луцької міської ради Павло Данильчук розкритикував підхід міської влади до низки питань – мовляв, через це місто втрачає «земельні кошти», а радник міського голови тим часом активно «піариться» на роботі, необхідній для життєдіяльності міста.

Про це йшлося 1 лютого під час круглого столу «Рік провалу», організованого громадською організацією «Волинський центр розвитку урядування».

Данильчук зауважив, що неправильно вдавати вигляд, що без певної політичної сили у місті не відбувалося б ніякої роботи.

«Все ясно що мусилося б робити, і коли показують бажане за дійсне… Ну дивіться, як можна було не робити двори, дороги і все інше, коли ти розумієш, що в тебе нормальний бюджет», - каже Данильчук.

Адже міська казна дозволяє спрямовувати мільйони на ЛПЕ та «Луцьктепло», закриваючи «діри», замість того, щоб виділяти гроші на розвиток міста. Натомість, додає він, радник Ігор Поліщук продовжуватиме красиво перерізати стрічки на камеру.

Також чимало коштів місто втрачає на земельних питаннях, як от, наприклад, у ситуації із ділянкою на вулиці Глушець. Діє вже певна схема – ділянку передають через управління капітального будівництва, згодом там виростає будинок приватного забудовника, а місто нічого не отримує.

«Я розумію, що домовляються із забудовниками, профільні заступники, хто там за це відповідає. І якимось чином це вирішується, якість голоси, бо там інтереси «Батьківщини» по ділянці по вулиці Глушець, там – екс-радикалів по теплицях», - зауважив депутат. І хоч врахування певних інтересів було при різних владах, колись «УКРОП» це критикував», а нині почав робити так само.

«От є така група активістів, які переживають за збереження історичної спадщини, розвитку міста – «Збережемо древній Луцьк». Вони критикували Миколу Ярославовича і команду… за знищення багато чого, вони називали це «красіво». Вони кажуть, що ви переплюнули їх – вас вони називають «лавочниками» - через ті лавки, які були поставлені – це якесь минуле»,- сказав Данильчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Депутат розповів, чому луцький бюджет недоотримує грошей за землю
01 лютий, 2018, 15:15