Волонтери просять допомогти волинській лікарні

Волонтери просять допомогти волинській лікарні
Волинські волонтери закликають небайдужих громадян надати допомогу обласній психіатричній лікарні, де проходять лікування атовці.

Про це у Facebook написала волонтерка Наталка Ариванюк.

«Як правило, людині важко усвідомлювати, що потребує не просто занять з психологом , а повноцінного лікування в стаціонарі психіатричної лікарні. Але наші військові, які пройшли всі жахіття війни, на жаль, стикаються з такою проблемою & тимчасовою хворобою досить часто», - зазначила Ариванюк.

«І тут, після наших госпіталів, де вже все більш-менш відповідає людський умовам, вони попадають в зубожілу психіатричну лікарню!» - додала вона.

Волонтерка стверджує, що до неї звернулося не керівництво лікарні, а Сергій Власов від імені хлопців, які в цей момент перебувають на лікуванні.

Для 11 відділення ( для атовців) психіатричної лікарні на вулиці Теремнівській в Луцьку потрібно: рідина для миття посуду, рідина для миття вікон та підлоги, лампочки енергозберігаючі та звичайні (по-можливості), папір А-4 для довідок, викрутки, порошок для прання автомат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хрін вам а не гроші .
Відповісти
Можливо, краще допомогти безпосередньо хлопцям, які перебувають там на лікуванні, а не купувати папір, порошок і миючі засоби, кошти на які й так виділяються державою? До чого тут АТОвці до паперу А4???
Відповісти
Останні новини
Волонтери просять допомогти волинській лікарні
02 лютий, 2018, 07:11