Головний прокурор Волині розповів, як реагує на «лежачі» протести

Головний прокурор Волині розповів, як реагує на «лежачі» протести
Прокурор Волинської області Максим Киричук каже, що знаходить спільну мову з протестувальниками, які приходять з конкретними претензіями.

Про це він розповів в інтерв’ю Інформаційному агентству ВолиньPost.

Зокрема правоохоронець зауважив, що коли у протестувальників є конкретні претензії і вимоги, він завжди намагається вирішити ці питання. Проте є категорія людей, які постійно приходять незадоволені, але пояснити чим саме - не можуть.

«За час моєї діяльності був у нас один випадок, коли прийшло десять людей з приводу земельних питань. Пікетували нас. З конкретною проблемою люди прийшли і хотіли її вирішити. Я з ними зустрівся – ми знайшли шляхи вирішення – і все, питання знялося», - каже Максим Киричук.

«Ті ж, хто тут сидить-лежить – наскільки мені відомо, робили це і до мого призначення на посаду, і вони в мене щотижня на прийомі. При цьому конкретно сформулювати, що і в чому їх не влаштовує – не всі можуть. У них всі не працюють. Всі всіх кришують. Все зле, все недобре. Але в цьому нема конструктиву. Жодних конкретних фактів чиїхось зловживань. Для мене це дуже боляче. Коли сидять люди, ти їх запрошуєш і запитуєш: «Що ви хочете?», а ніхто тобі чітко нічого не може пояснити. Тяжко зрозуміти позицію. У них нема бачення. Вона сидять, бо сидять. Усім незадоволені в цьому житті. За таких обставин ми їм нічим допомогти і не можем», - додає правоохоронець.

За його словами, розгляд деяких їхніх звернень уже припинили, бо доводи неодноразово перевіряли у повному обсязі, а у повторних зверненнях відсутні якісь нові відомості чи факти, які потребують додаткової перевірки.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ В ІНТЕРВ’Ю З МАКСИМОМ КИРИЧУКОМ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що ж це прокурор осліп коли йому фото тріщини, рука пролазить показують а ні він, ні наша міська Зрада, ні 2 Львівські комісії кажуть - не, будинок не аварійний, то так має бути і заплановано архітектурою...
Відповісти
Вразила відповідь уповноваженого з прав людини п. Єлова, що "Лудковська з рішеннями судів не воює..." А хто ж тоді кпиться з маленького українця ?..
Відповісти
Прокурор забув, що Волинська прокуратура – це не лише він. Поряд з ним і під його керівництвом працює бригада, яка працювала до нього, закони порушувала до нього, разом з ним і в його присутності. Він чудового знає про мотиви прокурорських правопорушень, знає про давню «дружбу» прокурорів з міліціянтами та суддями.
Відповісти
Останні новини
Головний прокурор Волині розповів, як реагує на «лежачі» протести
04 лютий, 2018, 01:53