На Волині молодий чоловік випав з 7-го поверху

На Волині молодий чоловік випав з 7-го поверху
У Нововолинську 24-річний чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, випав з вікна багатоповерхівки.

Інцидент трапився сьогодні, 2-го лютого о 6:15 ранку, - пише БУГ.

Начальник Нововолинського відділу поліції Віктор Пикалюк повідомив, що хлопець випав з вікна 7-го поверху з необережності, поки курив. Перед падінням він кликав на допомогу. З місця події його госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні.

Сусіди говорять, що квартиру близько тижня наймала дівчина із 2-річною дитиною. Її брат разом із другом прийшли в гості, також в квартирі була ще одна дівчина. В помешканні разом із ними знаходилася і дитина. Розповідають, що молоді люди випивали та близько 23:00 голосно слухали музику, на що їм робили зауваження.

Жінка, чиї вікна виходять на квартиру, в якій сталася трагедія розповідає:

“Близько 5-ї ранку хлопці спілкувалися «про життя», лунали фрази типу «Ти мужик, будь мужиком». Потім світло вимкнулось, ніби полягали спати. О 6:15 ранку вже чули крики зі словами «Дай руку», після чого хлопець полетів вниз з вікна. Ми викликали швидку та поліцію. Здається з тієї квартири також хтось дзвонив. Коли хлопець випав, друг побіг до нього. Вийшли і сусіди, які почули крики. Недалеко від місця події знайшли пневматичний пістолет”.

Сусіди також розповідають, що молодик, який випав з вікна, працював в поліції. Він не місцевий, приїхав із Луцька.

На разі хлопець знаходиться в тяжкому стані в реанімації.

Пикалюк інформацію про наявність пістолету підтвердив, чи служить той в правоохоронних органах – ні, однак і не спростував. Зброя зареєстрована, наявні усі документи.

Жителі будинку часто скаржаться на квартиронаймачів. Говорять, що мешканці, які орендують тут житло, часто влаштовують подібні вечори із розпиванням спиртних напоїв та заважають сусідам. Алкоголь п’ють навіть на підвіконні у під’їзді, на що неодноразово викликали поліцію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.