У Луцьку пікетуватимуть прокуратуру

У Луцьку пікетуватимуть прокуратуру
Представники опозиційних партій обіцяють вийти до стін Прокуратури Волинської області, аби заявити свій протест проти свавілля щодо Юлії Тимошенко.

Про це 21 січня під час прес-конференції повідомив виконувач обов’язків Волинської обласної організації ВО «Батьківщина» Григорій Пустовіт.

Пікетування відбудеться 22 січня о 15:00. До стін прокуратури вийдуть щонайменше представники трьох політичних сил – ВО «Свобода», ВО «Батьківщина» та «Фронту Змін».

«8 січня 2013 року Юлія Тимошенко розпочала особисту акцію громадянської непокори, спрямовану проти беззаконня, диктатури, українофобства, свавілля прокурорів і суддів, які нав’язуються нинішньою владою на чолі з Януковичем. Юлія Тимошенко оголосила, що добровільно не прийде більше жоден суд, бо він щодо неї на всіх рівнях є жорстко ангажований Януковичем», - зазначив Пустовіт.

«Лідер опозиції заявила, що буде чинити фізичний спротив, скільки вистачить сил і життя, якщо влада спробує її доставити в такий суд. Крім того Юлія Тимошенко заявила, що не дійде до лікарняної палати, коли не приберуть відеокамери, через які Янукович за нею наглядає», - додав бютівець.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Тимошенко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.