Протести на кордоні з Польщею завершилися

Протести на кордоні з Польщею завершилися
У Міністерстві внутрішніх справ заявили про відновлення руху транспорту поблизу всіх раніше заблокованих пунктів пропуску на українсько-польському кордоні.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

Йдеться про пункти пропуску Шегині, Рава-Руська, Краковець та Ягодин.

"Блокування руху транспортних засобів на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин поблизу села Старовойтове на Волині, а це близько 1 км від пункту пропуску через кордон Ягодин, почалося о 09:40. Участь в блокуванні брали 30 осіб", - йдеться в повідомленні.

Близько 10:20 було перекрито рух транспорту поблизу пункту пропуску Шегині.

"12 осіб безперервно переходили через пішохідний перехід на автодорозі в селі Шегині Мостиського району Львівської області. Близько 13:00 блокування завершилося і рух автотранспорту було відновлено. Об 11:03 в селі Рата Жовківського району, що біля пункту пропуску через кордон Рава-Руська, рух транспорту перекрили 40 осіб. Перекриття завершилося о 15:00", - доповіли в відомстві.

Третім місцем у Львівській області, де жителі прикордонних районів висловлювали свій протест проти податкових обмежень, блокуючи рух транспортних засобів перед кордоном, став пункт пропуску Краковець в селі Наконечне. Блокування тут почалася о 13:20 і завершилася близько 14:00, відзвітували правоохоронці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як ви вже дістали зі своїми блокуваннями доріг !!! Коли ви зрозумієте що влада там не їздить а лише прості люди , то ж для чого ви робите хуже таким самим як ви. Їдьте до верхоної ради і вимагайте ...
Відповісти
Останні новини
Протести на кордоні з Польщею завершилися
03 лютий, 2018, 17:50
У центрі Луцька - аварія
03 лютий, 2018, 16:46