У Києві - мітинг авто на єврономерах

У Києві - мітинг авто на єврономерах
Кілька сотень автомобілів на єврономерах зібрались на вулиці Хрещатик у Києві.

Про це інформує УНН.

“Якщо вартість автомобіля 1 тис. євро, а 2 тис. євро цього автомобіля „розтаможка“. Ну що це за нісенітниця... Ми виступаємо, щоб були знижені не тільки мита, а й обмеження”, — сказав один з активістів Юрій.

За його словами, акція не безстроковою, а триватиме сьогодні до 15 години. Колона автомобілів планує проїхати головними вулицями столиці.

За даними організаторів, в акції мають взяти участь 500 автомобілів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хай живе гейропський смітник у Неньці! Слава мудрим відійота.
Відповісти
Ну що за дурня? Щоб знати вартість розмитнення автомобіля після 2010 року на сьогодні з усіма витратами, страховками, номерами, брокерами, дорогами і т.д. - треба вартість авомобіля за кордоном помножити на 1,6. Тобто - всі витрати - 60% вартості. Є канал на Ютубі - "Реальні китайці". Людина допомагає знайти, оглянути, придбати, розмитнити і поставити на облік авто. Подивіться, перш ніж їхати до Києва і говорити дурниці.
Відповісти
Спец.заказ влади,бо сьогодні мітинг.Вони виступають.Спочатку прочитай законодавство і його дотримуйся.Законодавство приймає ВР.Ось там і вимагайте.
Відповісти
До Порошенка і до Гройсмана в двір треба їхати!!!
Відповісти
А чи багато в нас населення може собі придбати авто від 2010 року??? В ПОЛЬЩІ ТА ЛИТВІ немає ніяких обмежень по роках та ЄВРО!!! Кожен купує таке авто, яке до душі і "по карману", хтось новенький мерседес, хтось гольфа 2000-их, хтось ауді 1995...НАШІ ВАЗи, ЗАЗи і близько не дотягують до іномарок 1990-их,2000-их!!! ВІЛЬНЕ РОЗМИТНЕННЯ НАРОДУ!
Відповісти