У київському ресторані відмовилися обслуговувати клієнтів українською

У київському ресторані відмовилися обслуговувати клієнтів українською
У одному із столичних ресторанів на Троєщині не захотіли обслуговувати клієнтів українською мовою, що згодом пояснили письмово.

Як ідеться у відповіді, обслуговування українською може порушувати права російськомовних клієнтів, повідомляє телеканал новин 24.

Проте, у ресторані пообіцяли випустити меню українською мовою у двох примірниках. Письмову відповідь розмістив у на своїй сторінці Facebook рух Дріжджі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Київ, мова
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Фамилия кляузника скрыта, остальные нет.
Двойные стандарты.
Відповісти
Так и не понял, кто кому в чем отказал, и каким именно способом.
Відповісти
То не ходіть в те кацапське кодло. Нехай там собі абшаются і випівають обділені розумом люди, котрі не в стані вивчити мови держави, у якій проживають.
Відповісти
Ось так - і куди ми котимось. Готові роздерти один одного лише за те, що говорить російською. Навіть не враховуючи, що хто хто, а росіяни мабуть найближчі нам ніж будь-хто. А ще й дивуємось, чому ми так погано живемо - на себе треба дивитися в першу чергу, а не показувати пальцем! Любіть ближнього свого, і все буде гаразд!
Відповісти
Вони друзі Колесніченка.
Відповісти
ну,чому ж то раптом росіяни стали нам найближичими..жах.. народ,який стільки часу гнітив і гнитить Україну,ти, Андрію, називаєш братом. "Брат"-якого б не було, якби не було України;"брат",який хоче забрати нашу мову, ведучи хитру релігійну політику,"брат",який продає газ за найдорожчими цінами у світі. Який же він після того "брат" і "найближчий?
Відповісти
Останні новини
У київському ресторані відмовилися обслуговувати клієнтів українською
21 січень, 2013, 17:13