На Волині познущалися з офісу «Свободи»

На Волині  познущалися з офісу «Свободи»
В офіс ВО «Свобода» у селищі Іваничі вночі увірвалися невідомі й пошкодили партійне майно.

Це трапилося у ніч з 20 на 21 січня, повідомили у прес-службі волинського осередку ВО «Свобода».

«Вночі невідомі зловмисники пошкодили майно Іваничівської районної організації ВО «Свобода». В результаті хуліганських дій було зірвано табличку районної організації, зіпсовано банер «А з нашого боку Тягнибок», який кинули під двері офісу.

Крім того, зірвали з флагштоків два партійні прапори, а замість них всунули маленькі прапорці Партії регіонів», – розповів голова Іваничівської районної організації ВО «Свобода» Юрій Опекан.

Міліція вже побувала на місці події і взяла покази.

На думку Юрія Опекана, такі хуліганські дії є символічними і свідчать про злочинні наміри.

«Адже партійний офіс знаходиться у центрі селища, тож зловмисники розраховували на те, що їх вчинок помітить велика кількістю людей», - наголосив свободівець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коли офіс компартії то нацики в екстазі, ось тепер побуваєте на місці інших політ сил...
Відповісти
Розумна людина,яка хоче жити в демократично-правовій країні всерівно буде на всіх рівнях виборів голосувати за ВО"СВОБОДА!"На сьогоднішній день ніяка інша політична сила не спроможна змінити політичну ситуацію в державі.Тільки наполегливий радикалізм СВОБОДИ змушує ворогів шукати різного роду компромат на цю політичну силу.Тепер вирішили пограбувати офіс,думають що за такий "подвиг" їхній авторитет в очах людей буде рости з космічною швидкістю.Але все відбувається вже,з точністю до НАВПАКИ!Люди вірять СВОБОДІ і свої надії пов"язують тільки із СВОБОДОЮ!
Відповісти
Поки-що, переважна більшість виборців за визначенням "не свободівця" до "розумних людей" не відноситься? Чи розумних на всю Україну лише 10 відсотків назбиралося? Не тіште себе ілюзіями - у цих відсотках переважна кількість голосів це ті виборці, яких позбавили можливості голосувати "проти всіх". Ось голоси і відійшли "Свободі".
Стосовно "наполегливого радикалізму" то слід зазначити, що така чеснота є надто двозначною, як і твердження щодо змін політичної ситуації в державі. Не всяка зміна є благо. Бо можна змінити і на гірше.
Відповісти
Згадайте Голєву.
Відповісти
Боже. скільки тих Іванич. Знайти, покарати і прийняти в партію з випробувальним терміном. Хай відпрацьовують.
Відповісти
Знущатися можна над живою істотою, а не над коморою. "Вчіть, бл...ь, нашу мову!".
Відповісти
Шавки.Нехай би засунули ті регівські прапорці собі у дупу!Ідіоти!
Відповісти
Чистої води провокація!:)Якби регіонали це зробили то хіба стали втикати свої прапорці і афішувати себе?Це ж підсудна справа.Подумайте:)
Відповісти