Жити яскраво: показали, як зводять «карамельний» житловий комплекс у Луцьку*

Жити яскраво: показали, як зводять «карамельний» житловий комплекс у Луцьку*
Зведення найяскравішого у Луцьку житлового комплексу «Caramel Residence» від будівельної компанії «ЛДБК» йде повним ходом – нині перша секція вже завершена та готується незабаром приймати перших мешканців.

Сучасний житловий комплекс зводять на вулиці Конякіна, 3а, він прилягає до великої паркової зони. Нове житло преміум-класу від «ЛДБК» помітно вирізняється поміж інших новобудов, а яскраві і теплі кольори будинку привертають увагу.

Перша черга будівництва завершена та готова приймати мешканців. У під’їзді повністю виконані зовнішні і внутрішні роботи, а на щасливих власників очікують вже готові квартири. Майстри витримали стилістику житлового комплексу та внесли яскраві барви і всередину під’їзду, обравши цікаві кольорові рішення на сходових майданчиках. Майже одразу при вході встановили оригінальні скляні цифри, позначивши таким чином, які квартири розміщені на певних поверхах.

«Цей під’їзд вже зданий, все готово - там є проводка, котли, опалення, освітлення, газ - усе є, усе готове зустрічати людей», - розповів виконроб будівництва Руслан Денисюк.

Окрім того, нещодавно завершили кладку другої секції будівництва, наразі її готують до проведення робіт всередині. Тож вже незабаром, як-тільки дозволять погодні умови, майстри візьмуться до облаштування стяжок, штукатуріння, вкладання проводки та облаштування вікон.

Ось-ось завершиться й вкладання цегли на третій секції будинку. Здача другої та третьої секцій запланована на грудень 2018.

Детальнішу інформацію про компанію та її проекти можна знайти на сайті «ЛДБК». Відділ продажу розташований за за адресою м. Луцьк, вул. В. Чорновола, 24, контактні телефони (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (0332) 78 63 42.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Жити яскраво: показали, як зводять «карамельний» житловий комплекс у Луцьку*
08 лютий, 2018, 12:51