«Бляхи» є і будуть, - представник луцької служби таксі

«Бляхи» є і будуть, - представник луцької служби таксі
Представник служби «Чумак-таксі» Ольга Урбанович вважає, що облаштування єдиної системи стоянок для таксі у Луцьку не вирішить проблеми нелегального перевезення автомобілями на єврономерах.

Про це йшлося 6 лютого під час зустрічі з головами інформаційно-диспетчерських служб таксі з питань мережі парковок таксі міста Луцьк.

«Ми цілий рік розробляли концепцію, все зроблено, нема знаків, нема порядку в місті, нас ніхто не запрошує. Ми хотіли зробити стоянки, навести порядок в місті. Я не знаю, чи ми стоянками познімаємо «бляхи». Вони є і вони будуть», - сказала жінка.

Наразі розробили паспорти для 28 стоянок, ще 6 - в процесі розробки. Лише після того, як укладуть договори та розмістять відповідні знаки, таксисти зможуть користуватись цими парковками і сплачувати за них.

«Було домовлено, що не ми маємо бігати. Вам треба надходження в бюджет. Є рішення виконкому, яке ви маєте виконувати. З моменту підписання договору я мушу проплачувати. А якщо нема знака, як я там стану?», - сказав голова ГО «Волинська асоціація перевізників таксі» Сергій Романчук до заступника міського голови Григорія Недопада. За його словами, знаки вже є, і він їх бачив на власні очі, але чомусь їх досі не встановили.

Ще одна невирішена проблема – хто буде контролювати, щоб на цих парковках не розміщували свої автомобілі інші таксисти та просто сторонні люди. Ольга Урбанович розповіла, що попередньо була домовленість з муніципальною вартою, щоб не залучати інші служби. Тож фіксувати порушників мали б саме муніципали. Однак під час зустрічі лунали також пропозиції залучити патрульну поліцію.

Крім того, йшла мова про те, що треба зробити в місті аналіз служб таксі, щоб виявити, які з них надають послуги неправомірно.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що облаштування стоянок для таксі допоможе подолати проблему нелегальних перевезень автомобілями на єврономерах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
«Чумак-таксі» - служба на рівні "козачка", бикоття оператори, і завищені ціни, не бачу причин користуватись їхніми послугами, а вони ще й хочуть 34 стоянки монополізувати під власні послуги...
Відповісти
повернеться Закон в Неньку, згинуть махновці на тачанках!
Відповісти
Таксі мають бути сертифіковані і мають проходити техогляд а не недоумок в кредитному Ланосі якій не знає як з Волі проїхати на Конякіна
Відповісти
чувак-такся!)) подзвони і буде тобі пассат "крокодил" 79-го року з сивим сліпим дідом за кермом, або волга чи дев'ятка, обдерта, прокурена наскрізь, зате на укробляхах!! про ціни мовчу взагалі, бо то окрема історія.
я не конкурент і не таксист, але цим "таваріщам" точно не варто давати місця!
Відповісти
Останні новини
«Бляхи» є і будуть, - представник луцької служби таксі
06 лютий, 2018, 16:12