На Волині навесні відбудуться вибори

На Волині навесні відбудуться вибори
Навесні на Волині в ще одній об’єднаній громаді будуть вибори. Волинська ОДА направила звернення до Центральної виборчої комісії про призначення перших виборів депутатів Торчинської селищної ради і Торчинського селищного голови.

Зі створенням цієї ОТГ розпочнеться відродження Торчинського району, що існував з січня 1940 до 30 грудня 1962 року, - повідомила консультант з комунікацій Волинського РВ Асоціації міст України Тамара Зубенко.

Як розповів консультант з юридичних питань Валентин Малиновський, до Торчинської селищної ОТГ увійшли п’ять територіальних громад – Торчинська селищна та Білостоцька, Буянівська, Веселівська, Садівська сільради. Це вже шоста ОТГ, створена в Луцькому районі.

«Найімовірніше, перші вибори тут відбудуться у квітні-травні 2018 року. Крім того, відповідні звернення вже найближчим часом відправлять до ЦВК щодо ще декількох ОТГ Волинської області. Очікуються також рішення ЦВК стосовно додаткових виборів депутатів декількох сільських територіальних громад, що ухвалили рішення про приєднання до суміжних ОТГ у 2017 році», – наголосив Малиновський.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.