Директори, начальники: у Волиньраді затвердили кадрові ротації

Директори, начальники: у Волиньраді затвердили кадрові ротації
Волинські депутати затвердили нових керівників комунальних закладів.

Про це йдеться на сайті Волинської обласної ради.

Зазначається, що депутати не підтримали проект рішення про призначення Силюка А. М. на посаду директора Волинського краєзнавчого музею.

Разом з тим обранці проголосували за призначення на посаду директора-художнього керівника Заслуженого народного ансамблю пісні і танцю України «Колос» Олександра Огородніка.

Григола О. Г. стала директора комунального вищого навчального закладу «Ковельський медичний коледж».

Бірука І.А. призначили на посаду начальника комунальної установи «Управління будинком Волинської обласної ради»;

Дружина депутата Волинської обласної ради Володимира Дибеля Руслана Дибель стала директором комунального підприємства «Волинський обласний санаторій «Лісова пісня».

Миколу Зайченка призначили директором Обласної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів, а Олену Місюк - директором Руденського психоневрологічного інтернату.

Також продовжили терміну дії контракту з Едуардом Неймарком – директором комунального підприємства «Волинський обласний навчально-курсовий комбінат».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Влада завжди боїться кращих, тому хоче здихатись директора Волинського краєзнавчого музею Силюка А. М. Цікаво, кого з вигідних вони уже підшукали. Депутатська комісія затвердила, а рада не проголосувала. Напевно нашу країну таки доконають політикати і маріонеткові фракції. Сумно.
Відповісти
того огородника пора на пенсію давно, авторитету не має в торчині, окупував будинок культури, в цей же час людина отримує гроші за посаду директора будинку культури
Відповісти
Дуже добре, що Силюка не затвердили, за 25 років розвалив музей. Неефективні працівники + застарілі методи роботи + неефективний (а точніше відсутність) менеджменту + музейний брендинг на 0 - Екскурсоводи незнають сучасних технік ведення екскурсії + Робота із грантами 0.
ЯК МОЖНА ГОВОРИТИ ПРО ЕФЕКТИВНУ РОБОТУ В МУЗЕЇ, КОЛИ ТАМ ПРАЦЮЄ ШТАТНА ОДИНИЦЯ, РОБОТА ЯКОЇ ПОЛЯГАЄ В ТОМУ, ЩО ВМИКАЄ ТА ВИМИКАЄ СВІТЛО.
.
ВКМ РОЗСИПАЄТЬСЯ ТА ГНИЄ.
ПОФАРБУЙТЕ СТІНУ В КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛІ, А ТО ГИДКО ДИВИТИСЬ НА ТУ ШМАТИНУ, ЯКА ЗАТУЛЯЄ ТУ ДІРУ.
.
Я вірю в те, що за 25 років можна було б змінити цей музей на краще, залучити нових, молодих людей. Вести актуальну муз. політику.
І тоді відвідувачі прийдуть, а так єдиними відвідувачами у ВКМ є діти. Діти яких примусово вчителька за руку тягне на екскурсія, діти які втомлюються від жахливих 1-2годинних екскурсій, діти, які потім ненавидять цей музей, тому що там немає нічого цікавого, старе архаїчне у всіх сенсах цього слова місце. ВКМ НА ДАНИЙ МОМЕНТ НЕ МОЖЕ ПРИВАБИТИ ВІДВІДУВАЧІВ, А НІ МАРКЕТИНГОМ, А НІ СУЧАСНИМИ МЕТОДАМИ МУЗ. РОБОТИ. НАВІЩО ТОДІ СИЛЮК ПОТРІБЕН?
Відповісти
Останні новини
Директори, начальники: у Волиньраді затвердили кадрові ротації
08 лютий, 2018, 14:48