ПриватБанк пропонує оригінально привітати коханих із Днем Валентина*

ПриватБанк пропонує оригінально привітати коханих із Днем Валентина*
Пошук цікавих подарунків до Дня всіх закоханих - завдання не з легких. Для тих, хто хоче здивувати близьку людину, ПриватБанк пропонує платіжну картку з індивідуальним дизайном.

Незабаром - День закоханих. Вже зовсім скоро волиняни бігатимуть по магазинах у пошуках подарунків своїм найдорожчим. І якщо іграшка, прикраса чи квіти - це вже банальність, то подарунок у вигляді банківської карти з оригінальним оформленням оцінять всі.

Щоб замовити таку картку, потрібно зайти на сайт ПриватБанку https://carddesign.privatbank.ua/, обрати тип картки (Універсальна миттєва, Універсальна Голд чи Картка для виплат) та картинку для дизайну картки. Якщо картка призначена для третьої особи - поставити позначку “Карта у подарунок”, обрати будь-яке зручне відділення ПриватБанку на Волині для отримання картки або ж замовити доставку кур’єром. Випуск однієї картки з будь-яким оригінальним дизайном для закоханих коштує лише 99 гривень.

Спеціально до свята банк розробив романтичні дизайни карток. А для тих, хто планує цього дня освідчитися, підготували спеціальний дизайн, який без зайвих слів дозволить розповісти про Ваші наміри коханій людині. Окрім того, можна вигадати власний варіант оформлення картки: оригінальний напис, фото з коханою людиною абощо.

Активувати картки з індивідуальним дизайном закохані зможуть самостійно за допомогою банкомату або ж звернувшись до співробітників банку у будь-яке відділення ПриватБанку на Волині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ПриватБанк пропонує оригінально привітати коханих із Днем Валентина*
09 лютий, 2018, 03:26