Волинська журналістка звинувачує поліцію у перешкоджанні

Волинська журналістка звинувачує поліцію у перешкоджанні
Журналістка 12 каналу Катерина Павлова звинуватила поліцейських у перешкоджанні і звернула з відповідною заявою до правоохоронців.

Про це вона написала у Facebook.

«Історія не про майнинг криптовалюти в ЛНТУ, а про те, що держслужбовці досі не навчилися поводитися з журналістами! Тільки й вміють - забирати камери, штовхатися, погрожувати криміналом. Але я з цим миритися не буду. Написала сьогодні заяву у поліцію - про перешкоджання журналістської діяльності, до якої додала копії всіх необхідних документів, в тому числі редакційного завдання. Детальніше - у сюжеті», - йдеться в дописі.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не утворюють складу розглядуваного злочину дії, які хоча фактично і перешкодили журналістові у його діяльності, але були вчинені на законних підставах.
НА ЗАКОННИХ ПІДСТВАХ!!!
Вам ясно пояснили, що не можуть розголошувати відомості досудового розслідування.
КПКУ Стаття 222. Недопустимість розголошення відомостей досудового розслідування:
1. Відомості досудового розслідування можна розголошувати лише з дозволу слідчого або прокурора і в тому обсязі, в якому вони визнають можливим.

2. У необхідних випадках слідчий, прокурор попереджає осіб, яким стали відомі відомості досудового розслідування, у зв’язку з участю в ньому, про їх обов’язок не розголошувати такі відомості без його дозволу. Незаконне розголошення відомостей досудового розслідування тягне за собою кримінальну відповідальність, встановлену законом.

Вам це пояснили і навіть попередили про відповідальність Згідно закону. Ви не є учасником такого розслідування, тому надавати вам жодної інформації не зобов"язані.

Журналіст - це не вседозволенність, вчить законодавство.

Відповісти