У Луцьку кличуть на виставку творів атовця-художника

У Луцьку кличуть на виставку творів атовця-художника
У Луцьку відбудеться виставка творчих живописних полотен "Парадокси війни" атовця Андрія Соломіна.

Картини створені в рамках благодійного проекту арт-терапевтичної реабілітаціі "Арт Постріл", - повідомила в Facebook художниця Тетяна Мялковська.

Відкриття 13 лютого о 16:00 в галереї мистецтв ВОНСХУ (Луцьк, вул. Лесі Українки).

На виставці презентують 20 картин, в яких автор представляє бачення та переосмислення філософії війни.



Творчий доробок Андрія Соломіна

-В червні 2015 – після демобілізації проходив реабілітацію в сан. "Лісова пісня" в рамках проекту "Зігрій душу", де познайомився з арт-терапевтом та художницею Тетяною Мялковською. Замість автомата вперше в житті взяв в руки пензлик.
-Липень 2015 – с. Ізки, Закарпатська обл. Я із Тетяною Мялковською розписали лежанку для апітерапії на еко курорті Ізки.
-Вересень 2015 – учасник в IV Міжнародному художньому пленері "Виноградна лоза Болгарії" в м. Обзор.
-Листопад 2015 - Закарпаття. С. Поляна. Медично-оздоровчий центр «Сонячний" розпис дитячої кімнати для психолого-емоційної реабілітації та арт-терапіі з Тетяною Малковської.
-Грудень 2015 – Відкриття виставки в ВОНСХУ м. Луцьк "Я захищав свій світ" в рамках проекту "Арт-постріл". Моє родинне дерево - 17 портретів на склі, які бути написані на основі старих сімейних фотографій.
-Січень 2016 – участь у благодійному проекті емоційної та арт -терапевтичної реабілітації дітей з особливими потребами "Серце віддаємо дітям" Заболоттівської спеціалізованої школи-інтернат, зініційований ГО "ПЯТЕРНЯ"
-Березень 2016 - презентація творчих робіт "Дерево Роду" в рамках проекту "Я захищав свій світ" в Острозькій Академіі.
-Квітень 2016 -участь у виставці "Стріляних ікон" волинських учасників АТО в проекті арт -терапевтичної реабілітації "Арт -Постріл" у замку-музеї "Радомисль" на Житомирщині Ольги Богомолець.
-Травень 2016 - В музеї Волинської ікони відкрилася виставка сакральних картин по-арт терапевтичної реабілітації ветеранів АТО. Зокрема на цій виставці були експоновані дві мої роботи "св. Ілля Пророк" та "Янгол-Охоронець", котрі були придбані музеєм.
-Листопад 2016 –відкриття виставка сакральних картин, виконаних ветеранами АТО на проекті "Арт -Постріл" в монастирі Св. Василія Великого м. Луцька, де презентувалась моя інсталяція "Європа Очікування сина"
-Грудень 2016 –участь у проекті "Серце віддаю дітям": організація арт -терапевтичної кімнати для дітей з особливими потребами та розпис стіни з відомими художниками Європи ( Надія Сеничак, Бельгія; Олена Руденко, Канада; Анна Савіцка, Польща; Наталія Кумановська, Галина Черниш, Марія Рубель, Тетяна Мялковська, Україна)
-Лютий 2017 – початок роботи над проектом "Парадокси війни" в рамках проекту "Арт-постріл".
-Лютий 2017- Робота моделлю на Львівській фото студії для ілюстрації книги-посібника з Пілатесу для чоловіків після військовоі служби, авторки та інструктора Лени Бове.
-Травень 2017 - Презентація власної книги "Родинна Книга Життя" в Волинській обласній бібліотеці для юнацтва.
-Лютий 2018 - презентація виставки творчих робіт малярства "Парадокси війни" в галереі мистецтв ВОНСХУ м. Луцька.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.