ТОП-5 причин відправитися з дитиною у подорож: корисні поради від Coral Travel*

Відомо, що в багатьох країнах світу малюки мандрують разом із батьками майже від самого народження. Сучасні українські родини також наближаються до світової практики сімейних подорожей. Цьому сприяє і зміна підходу до організації туризму. Сімейні пари з маленькими дітьми — бажані гості на багатьох курортах. А з концепцією Coral Family відпочинок з дітьми за кордоном не лише перестав бути проблемою, а й перетворився на свято. Чому варто вирушити в сімейну подорож та на що звернути увагу, розповіли спеціалісти Coral Travel.



Зважуємо користь відпочинку з дитиною

1. Сімейний відпочинок — чудова можливість зберегти зв'язок та спостерігати за успіхами свого малюка. Не секрет, що маленькі дітки дуже швидко зростають і розвиваються: кожний день унікальний. Провести навіть тиждень без дитини — це втрачені неповторні моменти життя. А розвинути таланти, а також творчі здібності малюків під час відпочинку допомагають педагоги дитячих клубів Sun Family Club від туристичного оператора Coral Travel.

2. Дитячі психологи впевнено відзначають, що діти, які з малих років подорожують із батьками, краще соціально адаптовані та пристосовані до зміни навколишнього середовища. А ці якості належать до найбільш вагомих у сучасному суспільстві. Під час поїздки за кордон дитина пізнає світ, спостерігає за незнайомими людьми, контактує з соціумом.

3. Відпочинок з дітьми на морі — це безліч приємних емоцій, вражень та цікавих занять. Зазвичай вдома батьки зайняті буденними справами, роботою, домашніми клопотами, а часу на спілкування з дитиною залишається мало. Саме під час спільної подорожі з’являється можливість разом грати в ігри, будувати піщані замки, плескатися у воді та розважатися. Готелі, що працюють за концепцією Coral Family, організовують захоплюючу та різноманітну програму дозвілля батьків і дітей.

4. Море, сонце, пляж допомагають зміцнювати здоров’я. У розумних дозах сонячні промені поліпшують стан шкіри, насичують дитячий організм необхідним вітаміном Д. Морська вода — це взагалі кращий природний лікар. Якщо є можливість відправитися до моря, не втрачайте шанс оздоровити дитину.

5. Якщо дитина поряд, ви менше нервуєте щодо її стану. Складно уявити спокійний відпочинок, якщо вдома (нехай і з бабусею) залишився малюк. Тож можливість безтурботно проводити час відпустки — ще один плюс спільної подорожі.



На сайті coralfamily.ua/ можна обрати путівки до найкраще пристосованих для родинного відпочинку готельних комплексів, а також дізнатися ціни 2018 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ТОП-5 причин відправитися з дитиною у подорож: корисні поради від Coral Travel*
14 лютий, 2018, 16:16