Тарас Літковець: Між Польщею і Україною вибудуються добросусідські стосунки

Тарас Літковець: Між Польщею і Україною вибудуються добросусідські стосунки
Політолог Тарас Літковець переконаний, що Польща не висуває жодних претензій до німців за злочини Третього Рейху, бо Німеччина – сильний партнер.

У Польщі нагнітають "українську тему" (Бандера, ОУН-УПА, Волинська трагедія), але мовчать про злочини Третього рейху і не висувають жодних претензій до німців, бо набагато цікавіше "бити слабшого". Про це сказав Тарас Літковець 9 лютого в ефірі ток-шоу "Протилежний погляд LIVE", - пише ІА Конкурент.

Політолог каже, що на сьогодні політизація історії – метод ведення внутрішньої політики у Польщі. Польща не висуває претензій до Німеччини, так як до України, через те, що це потужна держава-сусід і сильний партнер.

"В Голокост кожен третій загинув на території Польщі. І крім того Польща майже завжди була нашим лобістом але тепер таким не є", - сказав Тарас Літковець.

Телеведучий Тарас Шкітер поцікавився чи можна дії Польщі сприймати як розплату на історичних теренах за лобізм України в Євросоюзі.

Однак Тарас Літковець думає, що це розплата. Він переконаний, що з часом між цими країнами вибудується прагматичні добросусідські стосунки і це не той випадок, коли треба говорити за братерство.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поляки задрали: після кожного польоту їх еліти вимагатимуть вибачень від українців ?..
Відповісти
Ще за Смоленськ скоро будемо вибачатися і за Катинь та за усіх жидів котрі вони самі вибили в Польщі і за те що вони Чехію ділили з Гітлером
Відповісти
незабаром житимемо в одній державі, де українці займатимуть своє історичне, при польській гегемонії, місце!
Відповісти
Що Поляк ,що кацап ,це одного поля ягоди .
Відповісти
Черчіллю дуже пощастило, що він не дожив до наших днів, а то дістав би прочухана від польського Інституту національної пам'яті за «брехливі, всупереч фактам, публічні звинувачення польського народу і польської держави в співучасті з Третім рейхом у нацистських злочинах»
Відповісти
Останні новини
Тарас Літковець: Між Польщею і Україною вибудуються добросусідські стосунки
10 лютий, 2018, 11:08