Повідомили стан чоловіка, якого поранив патрульний

Повідомили стан чоловіка, якого поранив патрульний
Чоловіка, якого ножем поранив луцький патрульний, захищаючись від нападу, прооперували. Наразі загрози його життю немає.

Про це повідомили в центральній оперативній диспетчерській Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, - пишуть Волинські новини.

Зі слів медиків, удар ножем прийшовся в бік живота. Рана була середньої важкості, «швидка» на місце події прибула за 3 хвилини після виклику. Надавши першу невідкладну допомогу, постраждалого доставили до Луцької міської клінічної лікарні.

В той же вечір чоловіка прооперували, відповідно до попередніх даних, його життю нічого не загрожує.

Нагадаємо, ввечері 10 лютого патрульний, який в той час перебував не на службі, зробив зауваження чоловікам, які розпивали спиртне в громадському місці. Молодики грубо відреагували на зауваження, почалась шарпанина. Захищаючись, патрульний розкладним ножем поранив одного з чоловіків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А я гуляю без ножа, надіюсь покидька який ножем ріже людей взяли під варту
Відповісти
Ніж це холодна зброя. На носіння зброі треба дозвіл
Відповісти
Цього поліщука треба судити. Інтуїція підказує, що ці "молодики" - прості хлопці, які вхопили зайвий ковток горілки. Невже патрульний не володіє іншими методами нейтралізації нападника? Де фізична підготовка, прийоми дзюдо і самбо? Слабо? Чи в Нуйно Камінь-Каширського району цього не вчать? З іншої сторони, якщо не впевнеий в с собі, можна було обійтись без зауважень. Можна поміняти вивіску "міліція" на "поліція", але поліцейських з Швеції чи з Німеччини по Новій пошті не замовиш.
Відповісти
А чому не покидьки ті, що шарпались?! І поліцейський поступив на 100% правильно!!!
Відповісти
а чому ніж? а чому не балончик з газом в кишені? вони хоробрі коли вдесятьох на одного та ще й кийком набити. а тут один проти двох.... і ось все що навчили в школі поліцїї і показав. Ганьба...
Відповісти
А для чого він носить з собою ножа? Які мотивації у цього патрульного? Можливо він хворий або перевтомлений? Перевірити його на профпридатність його треба обов'язково. І напевне лікувати.

Відповісти
А долго раскладывал свой раскладной нож во время "шарпанинья"? Точно назовём сие самообороной, потому как палка, камень или другое подобное подручное средство назвалибы оружием
Відповісти
Поліцейськи на кожному патрулюванні стикається з таким бидлом, він розуміє, на що це бидло здатне, тому і тримав складного ножа при собі, це не холодна зброя. 2 нападники -це група осіб. Все правильно зробив.
Відповісти
Що вони навчились в школі поліції? Як би хтось простий достав ножа, вже б його посадили. А цей фраєр і далі буде робити і різати людей.
Відповісти
Якщо все було як то патрульний зробив правильно.З бидлотою тільки так.І немає чого їх захищати.Свом захистом люди тільки плодять безкарність різного роду виродків.
Відповісти
Є масса законних засобів захисту газ, пістолети травмати якими до речі є такожпередбачені обмеження в застосування і як поліцаю це психологія і фіз підготовка а грязним ножом в живіт це вже гопник, дивись щоб тобі не зробили таке :зауваження: слава реформі!
Відповісти
Пропоную всім захисникам гопників посидіти вечір в приймальному відділенні другої лікарні і на власні очі побачити наслідки та травми, які отримують люди, що були не в змозі захистити себе від гопоти.
Поліцейський не нападав, а захищався від нападу групи осіб.
Складний ніж - не заборонений, дозвіл на придбання і носіння не потрібен.
А яби він носив кухонний - що би ви співали, захисники гопників?
Ще не відомо, з якою зброєю були нападники, адже "розочка" з пляшки робиться за секунди.
Тому поліцейський правий. Бидло гопота повинна відчувати страх, а не безкарність.

Відповісти
5. Не є перевищенням меж необхідної оборони і не має наслідком кримінальну відповідальність застосування зброї або будь-яких інших засобів чи предметів для захисту від нападу озброєної особи або нападу групи осіб, а також для відвернення протиправного насильницького вторгнення у житло чи інше приміщення, незалежно від тяжкості шкоди, яку заподіяно тому, хто посягає.

Громадянин захищав своє життя та здоров'я від нападу ГРУПИ ОСІБ доступним йому на той момент способом.
Правильно вчинив. Зауважу - не пройшов повз бидло, а відреагував, зробив зауваження, через це зазнав нападу.
Злочинця в результаті затримав.
Його нагородити треба, а не судити.
Відповісти
Половина з вас долбойобів, постійно ниє, чому поліцейські нічого не робить. Ось він зробив зауваження, після чого на нього напали, а тоді він достав ножа. А ви не вмієте читати, і читаєте відразу достав ножа і почав різати. Нація дегенератів.
Відповісти
В Америці чи Європі він би вже став національним героєм.
А в нас будуть совати чесного хлопчину, який не пройшов повз, відреагував, намагався припинити правопорушення, а в парку, шановні лучани, НАШІ З ВАМИ ДІТИ ГУЛЯЮТЬ (!!!), зробив зауваження пяному бидлу, а вони його бити, то що йому робити, як напала група осіб? Відбиватися усіма доступними методами, що він і зробив.
Згідно закону - відповідно до ч. 5 ст. 36 ККУ необхідною обороною визнається і не має наслідком кримінальну відповідальність застосування зброї або. будь-яких інших засобів чи предметів для захисту від нападу озброєної (будь-якою зброєю) особи, або нападу ГРУПИ ОСІБ (НЕЗАЛЕЖНО ВІД ЇХ ОЗБРОЄННОСТІ), або для відвернення протиправного насильницького вторгнення у житло чи інше приміщення. За таких обставин правомірним є заподіяння тому, хто посягає, будь-якої шкоди. Норма про перевищення меж необхідної оборони (ч. З ст. 36) на ці випадки не поширюється.

А якби на місці поліцейського була чиясь дружина з дитиною, теж би зауваження зробила, а її відгамселили - що би ви співали, захисники гопоти?
Поліцейському нагороду і підвищення!
Відповісти