Через інтернет українці можуть купити б/в літаки і теплоходи

Через інтернет українці можуть купити б/в літаки і теплоходи
Аналітики одного із порталів безкоштовних оголошень склали рейтинг найдорожчих б/в товарів, які зараз можна знайти на сайті.

Першу стрічку списку зайняв літак Gulfstream V, пише ТСН.

Це повітряне судно здатне перевозити до 19 пасажирів і коштує $ 30 млн. У той же час, старий радянський авіапром оцінюється в 30 разів дешевше - в $ 1 млн. За цю суму можна стати власником ЯК-42Д 1989 року випуску.

Продаються у мережі і плавзасоби. Купити пасажирський теплохід "Яків Задорожний" можна за $ 400 тис., а стометровий суховантаж - за $ 275 тис.

Серед легкових авто найдорожче обійдеться старий Mercedes-Benz S-Class 450L 2008 року випуску. За нього продавець хоче виручити $ 325 тис.

Крім транспорту, який, традиційно, коштує дорого, в інтернеті можна знайти й дорогі ексклюзивні речі. Так, наприклад, на сайтах можна знайти оголошення про продаж за 540 тис. гривень ношений годинник Zenith Limited Edition. За словами продавця, таких у світі було випущено лише 50 штук.

Також можуть знайти себе лоти до душі і цінителі антикваріату. Так, скрипка, якій майже 300 років, продається за $ 1,2 млн. За описом, вона створена майстром Гварнері в 1720 році. А за 5 млн євро можна придбати картину голландського художника Мельхіора де Хондекуетера (17 століття). Продавець зазначає, що настільки низька ціна зумовлена тим, що твір мистецтва вимагає реставрації. Після проведення відновлювальних робіт її вартість може збільшитися до € 40-45 млн.

Як відомо, нещодавно Мінекономрозвитку надало роз'яснення щодо роботи інтернет-магазинів, з якого випливає, що підприємці, які працюють через Мережу, повинні укладати зі споживачами договори купівлі-продажу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.