Тетяна Коб - 11-разова чемпіонка України

Тетяна Коб - 11-разова чемпіонка України
Завершився чемпіонат України з боксу серед жінок, який тривав з 6 по 11 лютого в Рівному. Такого рівня змагання місто Рівне приймало вперше.

У чемпіонаті України взяли участь 240 спортсменок з усієї України, які змагалися у чотирьох вікових категоріях, - пише КовельPost.

Наша землячка - чемпіонка Європи, бронзова призерка чемпіонату світу з боксу, Заслужений майстер спорту України Тетяна Коб стала чемпіонкою України уже водинадцяте.

На своїй сторінці в Інстаграм Тетяна подякувала усім на підтримку: «11-ти кратна чемпіонка України, везу золоту медаль рідному місту Ковель!»

Спортсменка прославляє Україну на змаганнях найвищого рівня. Вона посіла п'яте місце на Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро, виборола “золото” та “срібло” на чемпіонаті Європи, “бронзу” - на чемпіонаті світу. Тетяна Коб є багаторазовою чемпіонкою України. Десять разів ставала володаркою Кубка України. Уже понад десять років поспіль входить до складу збірної нашої держави з боксу.

Нагадаємо, що наприкінці минулого року, аби вирішити її житлову проблему, депутати міської ради внесли зміни до “Програми соціального захисту окремих категорій мешканців міста Ковеля на 2017 рік”. Завдяки чому з міського бюджету Тетяні було виділено кошти на придбання квартири - одноразову цільову допомогу в розмірі 357,5 тис.грн.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.