Володимир-волинську чиновницю покарали за махінації перевізника

Володимир-волинську чиновницю покарали за махінації перевізника
Володимир-волинська прокуратура притягнула до відповідальності чиновницю місцевої РДА, яка перерахувала перевізнику завищену суму грошей за пільгове перевезення громадян на приміських маршрутах.

Порушницею виявилася працівниця управління праці та соціального захисту населення Володимир-Волинської РДА, повідомили у прес-службі волинської прокуратури.

Так, не надавши підтверджуючих документів щодо отриманого виторгу від продажу квитків по маршрутах, де відсутні квиткові каси, перевізник подав у сектор персоніфікованого обліку та обслуговування пільгових категорій населення управління соціального захисту населення недостовірні відомості про виручку від перевезення та кількість пасажирів-пільговиків.

Завідувач сектору не проконтролювала правильності поданих розрахунків та провела зайве нарахування і виплату компенсації витрат перевізнику за вересень 2012 року на суму понад 3 тис. грн.

У зв’язку із виявленими порушеннями місцева прокуратура внесла подання начальнику управління праці та соціального захисту населення Володимир-Волинської райдержадміністрації.

За результатами його розгляду чиновницю притягнули до дисциплінарної відповідальності. Зайво виплачені перевізнику кошти відшкодували до держбюджету.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.