Волинські фіскали відзвітували про надходження до місцевих бюджетів

Волинські фіскали відзвітували про надходження до місцевих бюджетів
На Волині до бюджетів всіх рівнів за січень 2017 року надійшло на 26% більше коштів від платежів, які фіксують органи Державної фіскальної служби, ніж в аналогічний період минулого року.

Про це під час оперативної наради ОДА, що відбулась 12 лютого, повідомив перший заступник начальника Головного управління ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

«Темпи розвитку Волині значно перевищують середні по Україні», - повідомив Чуй.

Це дозволило забезпечити перевиконання індикативних показників. Посадовець додав, що лише 7 головних управлінь в Україні виконали доведені показники до державного бюджету у січні 2018 року. Таким чином, місцеві бюджети на Волині поповнилися на 275 мільйонів, а це на 60 мільйонів більше, ніж у 2017 році. Йдеться про кошти від платежів, які фіксують органи ДФС області.

«Темпи росту надходжень до місцевих бюджетів у Волинській області майже на 8 відсоткових пунктів перевищують загальноукраїнський показник в січні - 24, 5%», додав Чуй.

Зростання надходжень досягло по всіх бюджетоформуючих податках. Окрім того, великі платники податків на Волині протягом січня сплатили 2 мільйони гривень податку на прибуток.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські фіскали відзвітували про надходження до місцевих бюджетів
12 лютий, 2018, 10:42