Вшанувати волинського Героя прийшла вся рота

Вшанувати волинського Героя прийшла вся рота
Вшанувати волинського військовослужбовця Михайла Ілящука в треті роковини його загибелі у Володимирі-Волинському зібрався весь особовий склад радіо-технічної роти та родина Героя.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці повітряного командування «Захід» у Facebook.

До них долучилися представники влади духовенство під керівництвом преосвященого Матфея – єпископа Володимир-Волинського і Турійського. Від імені керівництва та особового складу Галицько-Волинської радіотехнічної бригади віддати данину пам’яті старшому сержанту Ілляшуку до його рідної роти приїхали тимчасово виконуючий обов’язки командира бригади полковник Андрій Ніколенко та командир батальйону підполковник Михайло Опря.

Під час помінальної служби до присутніх звернувся військовий капелан УПЦ КП радіотехнічної бригади отець Мар’ян Сеник: «Людина гідно пройшла свій життєвий шлях, не ухиляючись від обов’язку і відповідальності. Велика шана батькам, що виховали сина в дусі патріотизму й любові до своєї землі. Висловлюємо найщиріші співчуття найближчим людям: батькам, синові й дружині - неможливо розрадити ваше горе, але ви знаєте, що ваш син, тато, чоловік – Герой!»


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вшанувати волинського Героя прийшла вся рота
13 лютий, 2018, 08:24