Фірма відмовилася від скандального кафе. «Хай буде болото», - сказав Романюк

Фірма відмовилася від скандального кафе. «Хай буде болото», -  сказав Романюк
Підприємство, яке планувало встановити кафе та ігровий майданчик біля дитячої поліклініки, письмово заявило у міськраду, що відмовляється це робити.

Відповідну заяву підприємства 23 січня погодив виконавчий комітет міської ради.

Зі слів керівника управління розвитку підприємства та реклами Олександра Козлюка керівник підприємства написав заяву про відмову від будівництва кафе.

Забудова мала бути біля дитячої поліклініки у центрі Луцька.

Нагадаємо, 8 листопада 2012 року виконком Луцької міської ради дав дозвіл фірмі «Емпіро Україна» розмістити тимчасове дитяче кафе з дитячим майданчиком на проспект Волі 3а – біля дитячої поліклініки.

Після цього прокуратура міста заявила, що це рішення виконкому - незаконне.

У такому рішенні виконкому запідозрили корупцію. Хоча міський голова Микола Романюк відстоював ідею встановлення такого кафе

«Хай буде болото, хай будуть кущі. Підприємство «Емпіро» відмовилося. Поїхали у Рівне будувати», - зазначив міський голова Микола Романюк на засіданні виконкому у середу, 23 січня.

«Землю хотів інший депутат», - також додав мер. Втім він відмовився уточнити його ім’я, лише додав, що згадував його під час сесійного засідання.

Нагадаємо, директор фірми «Емпіро Україна» Ігор Корольчук заявляв, що «купка депутатів хочуть підзаробити», а тому й виступали проти будівництва кафе.

«Хай буде смітник там. Хай ходять депутати і прокуратура – дивляться», - додав міський голова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 27
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зі слів Романюка, на території цієї дитячої поліклініки смітник, болото, наркомани і кущі. Це кафе, мабуть, було останнім шансом врятуватися))) тепер все пропало. Cкоро там ще й отруйні змії з'являться, страшне місце!)
Відповісти
Свобода ніяк не наїсця, а мали б класне кафе... Тьху ...
Відповісти
Пане Романюк,треба буде повернути гроші Корольчуку,які ви взяли:)А якщо біля дитячої поліклініки болото та кущі,то такий вже ви некудишній мер.
Відповісти
100% :)
правда...
Відповісти
Щось мені підказує,що спалений джип Сергія Були,дружка сина Романюка має до цієї події саме пряме відношення.
Відповісти
а навіщо такий міський голова, який не може поприбирати, де болото,кущі, знову грошей не вистачає, знову йому чогось не вистачає, знову наркомани на городі... Підприємство "Парки і сквери" не може чи не хоче, чи не дозволяють???, треба у відставку йти з таким відношенням до справи.
Відповісти
Після заяви про організацію болота мер повинен подати у відставку! Обідився... Невже немає розуму зробити просто сквер, клумби, лавки!!! Без будь - яких генделиків!
Відповісти
Ніколи не думала,що наш Романюк така недолуга людина.Закон не дозволяє на теріторії таких закладів будувати подібні "харчевні".Чиновник,який повинен підтримувати закон сам же його і порушує.Я б на місці прокуратури ще й возбудила кримінальну справу проти Романюка за незаконні дії та зловживання службовим становищем...
Відповісти
Забудовник кафе не відмовився. Прокуратура подала до суду, і суд заборонив будівництво цього кафе. І архітектори не давали паспорт прив'язки, тому що не хотіли порушувати закон.
Відповісти
сказав "а", то нехай каже і далі, що за депутат? а то одні відмазки, що це все "происки врагов"...
Відповісти
А я за дитяче кафе. В Луцьку не так багато місць куди можна піти з дітьми. Я бачила цей проект - кафе буде чудове. Сподіваюся щиро, що таки буде, незважаючи на чвари люмпінгу. Вам все не так, як треба. Шкода, що хтось гроші заробить? Ні собі, ні людям.
Відповісти
то скажіть романюку хай буратіно знесуть, і побудують дитяче кафе
Відповісти
Буде буратіно №2
Відповісти
СВОБОДУ АНДЖЕЛІ ДЕВІС!
Відповісти
Ні, не так... АНДЖЕЛІ ДЕВІС - СВОБОДУ!
Відповісти
Знову не так... АНДЖЕЛІ - ТягниБика!!! мабуть отак...
Відповісти
Волині, в Її історичних кордонах, волю та незалежність від України!
Волиняни, скільки ми будемо терпіти бездонні апетити СТАЛІЦИ??? Що ще повинно трапитись, щоб наші люди нарешті зрозуміли - час ставати незалежними!!!???
Відповісти
Нажаль, зі всієї облатсі свідомих волинян дуже й дуже мало,відсотків з 10-15, це максимум!!!
Якби волиняки були розумнішими та мудрішими в прешу чергу ними не керував бии пенсіонер регіанал та мер комуняка-сливка заливна!!! А далі думайте самі...
Відповісти
То ти ще вночі зникла? Ну, то я вже тому черговому санітару випишу пилюлей.
Відповісти
В лікарні лежать діти із благополучних сімей і не дуже. Одні зможуть відпочити в кафе, інші ні. От для тих других, спогладання з вікна не сприятиме процесу одужання.
Відповісти
це не лікарня. це поліклініка :)
Відповісти
Мене зацікавила фраза «Землю хотів інший депутат». То значить, що цю справу лобіюва таки якийсь депутат, а хотів і інший?!
Відповісти
А прізвище Корольчук вам нічого не говорить? Є такий пристаркуватий депутат у міськраді, який страждає комуняцьким маразмом.
Відповісти
це інший Корольчук.
вони не родичі
Відповісти
Краще кафе при тому що воно дітяче ніж дійсно те свинство що там відбувається((((
Відповісти
Про АНДЖЕЛУ ДЕВІС не забувайте!..
Відповісти
А було ж в центрі дитяче кафе "Буратіно". Можна було його відремонтувати. І дітки після поліклініки могли б сходити в "Буратіно", Але міське керівництво спочатку свідомо доводить сквери до болота, а потім віддає під забудову різних бізнесових закладів своїм родичам чи наближеним до них людям. Це неправильна і ганебна політика мера і його оточення. І з цим треба боротися. Треба навесні лучанам організуватися і це "мерське болото" перетворити на квітник.І хай знають, що в Луцьку окрім жадібних хапуг є порядні прості люди, які вболівають за його красу.
Відповісти
Останні новини
Фірма відмовилася від скандального кафе. «Хай буде болото», - сказав Романюк
23 січень, 2013, 13:29