Експерт розповів, чого може боятися Ігор Палиця

Експерт розповів, чого може боятися Ігор Палиця
Голова Волинської облради, укропівець Ігор Палиця (на фото) може боятися "ефекту бумерангу", - вважає експерт Центру розвитку урядування Сергій Григоренко.

"Як політик жорсткий, авторитарний, який не сприймає іншої точки зору, можливо, він боїться ефекту бумерангу. Хоча ніхто з його опонентів – ні Микола Романюк (міський голова Луцька в 2010-2017 роках, - ред.), ні Володимир Гунчик (голова Волинської ОДА, - ред.), ні навіть Борис Клімчук (голова Волинської ОДА в 2010-2014 роках, - ред.), який був головою ОДА за часів Януковича, не вдавались до таких методів", - розповів Григоренко в інтерв'ю Волинь24, коли йшлося про те, чому Ігор Палиця ходить на сесію облради з охоронцями.

"Ігор Петрович, який нібито сповідує європейські цінності, приводить в обласну раду десятки охоронців, людей спортивної статури. Навіть Ігор Поліщук (укропівець, радник в.о. міського голови Луцька, -
ред.) часом ходить з чоловіком, якого називає своїм помічником. Але судячи з його статури, це якийсь бойовий помічник".

"Микола Романюк розповідав, що коли був ефір на "Аверсі" перед другим туром виборів у 2015 році, Олександр Товстенюк (керівник фонду Ігоря Палиці "Тільки разом", - ред.) приїхав з шістьома охоронцями, а Микола Ярославович – лише з двома помічниками, один з яких – жінка".

"На мою думку, Ігор Петрович залишився в 90-х роках, де може бути лише його думка, де все повинне відбуватись лише за його сценарієм. За декілька секунд на його обличчі змінилась ціла гамма емоцій. Від замішання – до страху і люті. Він не розумів, що відбувається", - висловився Григоренко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
москалі кажуть-очко не железное
Відповісти
Гарно підмітив
Відповісти
Людей хай боїться, а то вила вже наточили і кишенькова варта порядку не поможе.
Відповісти