Ігор Поліщук – це вихованець Олександра Товстенюка, – Сергій Григоренко

Ігор Поліщук – це вихованець Олександра Товстенюка, – Сергій Григоренко
У луцькій команді «УКРОПу» за крісло кандидата у міські голови Луцька будуть сперечатися дві людини, - вважає експерт Центру розвитку урядування Сергій Григоренко.

«З того, що я знаю, Ігор Поліщук – це креатура і вихованець Олександра Товстенюка (на фото), який його ростив і просував по кар’єрному щаблю в «УКРОПі». Натомість Григорій Недопад – близький родич Ігоря Палиці, який увійшов в родину через шлюб з племінницею. І тому між ними, як між двома молодими, амбіційними людьми, є певне суперництво», - розповів Григоренко в інтерв'ю Волинь24.

«Ще невідомо хто буде кандидатом від «УКРОПу», але я б не списував з рахунків Григорія Недопада. З моєї точки зору, він себе веде мудріше, адже не опускається до особистих оцінок, він не знущається, не сміється з політичних опонентів.

Можливо у нього поки немає якихось проривів, бо 5-6 років людина не брала участі в політичному, економічному житті міста, але він принаймні веде себе гідно», - веде далі експерт.

«Натомість Ігор Поліщук неодноразово був помічений в іронії, насмішці над політичними опонентами. Ігор не є поганою людиною, у нього є багато тверезих ідей, але за останній рік він, на жаль, змінився в гіршу сторону. Став нетерпимим, різким, проявив абсолютне небажання чути опонентів», - додав Григоренко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Проіщук Ігор не вихованець якогось там товстенюка, він вихованець свого батька володимира григоровича оце так ХАБАРНИК був з вееееееликої букви в ДАІ та за межами.
Відповісти
Неприємний як і Товстенюк
Відповісти
два цуцика Палиці
Відповісти
Останні новини
Ігор Поліщук – це вихованець Олександра Товстенюка, – Сергій Григоренко
13 лютий, 2018, 15:39