Понад 800 магістрів СНУ отримали дипломи. ФОТО

Понад 800 магістрів СНУ отримали дипломи. ФОТО
Випускники освітнього ступеня «Магістр» Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки отримали дипломи.

Урочисте вручення відбулося 13 лютого у драмтеатрі.

На захід завітали студенти вишу, батьки, викладачі, ректор, проректори, депутати. Розпочалась церемонія традиційно із Гімну України та хвилини мовчання за загиблими в АТО. Також пролунав гімн університету.

До випускників звернувся представник УПЦ Київського Патріархату протоієрей Олександр Безкоровайний:

«Від імені владики маю честь вітати вас із цим святом – отримати заповітний документ. Ви увібрали все найкраще, що подарував вам навчальний заклад, викладачі і зараз настає час застосовувати це у вашому житті. Тому бажаю вам максимально застосовувати знання, які ви отримали протягом усього навчального процесу. На цьому не зупинятися, тому що попереду ще багато навчальних гір, які потрібно буде вам долати».

Священик також зазначив, що молодь – це саме ті люди, які будуватимуть церкву і державу, майбутнє.

Ректор університету Ігор Коцан у вітальному слові підкреслив, що у сучасному світі можна вирішити будь-які проблеми, маючи знання, тож, на його думку, випускників неодмінно чекає успіх у житті.

«Шановні магістри! Тепер перед вами відкривається безліч шляхів. Хтось обере професію педагога, журналіста, держслужбовця, підприємця, а ще хтось вступить в аспірантуру, захистить диплом і стане науковцем», - зазначив він.

Він побажав дипломантам здоров’я, щастя, гарної кар’єри, натхнення, яскравих та амбітних проектів, а батькам подякував за хороше виховання синів і дочок.

До слова, дипломи отримали 830 людей, з 261 - з відзнаками. Емоціями від події поділилась випускниця Марія Дацько.

«Я дуже вражена, мені все сподобалось, це дуже двояке відчуття, що я вже перейшла в доросле життя. Але я буду дуже сумувати за студентськими роками, бо вони були найкращими в моєму житті. Дуже багато яскравих моментів, емоцій залишилось, я їх ніколи не забуду», - сказала дівчина.

Пісенні вітання магістрам підготував квартет «Luciano».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і куди тепер, панусі магістрелі? На конкурс манделей?
Відповісти