Ожеледиця і снігопади: в Україну йде негода

Ожеледиця і снігопади: в Україну йде негода
Найближчими днями територія України залишиться в прохолодній повітряній масі, погоду визначатиме поле зниженого тиску, на заході країни – атмосферні фронти.

Про це пише Zaxid.net із посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Зокрема, Західній Україні обіцяють рясні снігопади. У східних областях 14 лютого очікується невеликий сніг, здебільшого мокрий, в Карпатах і на Прикарпатті – помірні, місцями сильні опади.

Вночі та вранці в країні місцями туман. На дорогах всієї України, крім півдня, подекуди ожеледиця.

Вітер переважно східний, 5-10 м/с, температура вночі 4-9° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла; на Закарпатті вночі 0-5° морозу, вдень 1-6° тепла.

Як повідомила синоптикиня Наталка Діденко, погоду на заході країні цими днями формуватиме циклон з Апеннінського півострова.

«14 лютого до України наблизиться циклон і знову з Італії. Але торкнеться він своїми атмосферними фронтами західних областей та Одещини. На Заході України завтра очікується рясний сніг», – повідомила Діденко.

Згідно із даними Укргідрометцентру, у четвер, 15 лютого, вночі в західних, південних і Вінницькій областях, вдень у всій Україні, крім східних областей та півночі Лівобережжя, пройде невеликий мокрий сніг, на півдні країни з дощем, вночі в Одеській області помірні опади. На дорогах місцями ожеледиця.

Вітер східний та південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 2-7° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла; на півдні країни та на Закарпатті вночі близько 0°, вдень 1-5° тепла.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
СиноптикИНЯ, хахахахах, хто ж писав цю статтю? Сміх та й годі))))
Відповісти