Керівник волинського музею втрапив до лікарні

Керівник волинського музею втрапив до лікарні
Директор Волинського краєзнавчого музею Анатолій Силюк, контракту із яким під час останньої сесії не продовжили депутати Волиньради, потрапив до лікарні із гіпертонічним кризом.

Про це під час зборів трудового колективу Волинського обласного краєзнавчого музею повідомив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

«Анатолій Михайлович із гіпертонічним кризом у лікарні», - повідомив Гунчик. Мовляв, отсаннім часом Анатолій Силюк багато хвилювався, тож здоров’я не витримало. Відтак для Силюка нині важлива підтримка як для директора музею. Тому Гунчик закликав колектив прийняти на зборах відповідні рішення та звернутися до депутатів Волинської обласної ради.

Опісля Володимир Гунчик зауважив, шо фракція БПП «Солідарність» у Волиньраді підготувала звернення щодо повторного розгляду питання про призначення Силюка на посаду директора на наступній сесії, і подасть таку пропозицію. Адже проти кандидатури Силюка не голосували – депутати просто мовчки не натискали кнопки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вже бачу як працівник якоїсь солідної компанії типу Amazon каже, "продовжіть зі мною контракт, бо в мене тиск підвищиться".Зробила з музею крім дерибана, притон для тих кому не сидиться на пенсії. і всі очікують що він розвинеться... а підтримують його й старші працівники, бо піде він підуть і вони це логічно. ДОРОГУ МОЛОДИМ СПЕЦІАЛІСТАМ
P.S. іст фак рядом де багато нових креативних людей. які можуть внести щось нове а тримають старих пердунів.
Відповісти
а що там з довбанкою? вже трухлява? які заслуги ? що ви мелете 4 музея. особисто сЕлюк- супермен відкрив?
Відповісти
Брехливий укроп рулить депутатами
Відповісти