Більшість лучан можуть опинитися без водопостачання

Більшість лучан можуть опинитися без водопостачання
У Луцьку із 19 лютого можуть розпочатися перебої з водопостачанням у зв’язку із відключенням об’єктів КП «Луцькводоканал» від електрики.

Про це повідомили на підприємстві.

Адміністрація КП «Луцькводоканал» поінформувала споживачів про можливі перебої у водопостачанні з10:00 понеділка, 19 лютого. Це є наслідком відключення об’єктів підприємства від електропостачання.

Про здійснення такого відключення йдеться у листі луцької філії обленерго, що суперечить законодавству, яке прямо забороняє відключення об'єктів питного водопостачання та централізованого водовідведення від системи енерго-, газо-, теплопостачання як об'єктів життєзабезпечення і стратегічного значення.

«Наслідком відключення електроустановок КП «Луцькводоканал» (зокрема, Дубнівського водозабору) буде виникнення загрозливої санітарно-епідемічної ситуації, що призведе до порушення прав та охоронюваних законом інтересів територіальної громади міста Луцька (без постачання холодної та гарячої води залишаться 70% відсотків мешканців м. Луцька, медичні установи – поліклініки №1 та №2, Волинська обласна дитяча лікарня, Луцька міська та Луцька районна лікарні, ряд дошкільних та шкільних навчальних закладів, інші об’єкти життєзабезпечення нашого міста).

Враховуючи зношеність магістральних та внутрішньо-квартальних трубопроводів, введення їх в нормальний режим роботи після проведення відключення Дубнівського водозабору, призведе до виникнення значної кількості аварійних ситуацій та, як наслідок,– погіршення якості послуг з водопостачання», - йдеться у повідомленні водоканалу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вода, Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Луцьке обленерго на мило! Злочинці!
Відповісти
ви що робите? в вас дома не відключать напевно воду. СВОЛОЧІ!!!
Відповісти
Винних спустити в унітаз!!!!
Відповісти
3 місяці підряд обленерго безоплатно постачає електроенергію, не отримуючи оплати. Обленерго благодійна контора? Спонсор водоканалу і луцьктепла. "Спонсорська допомога" тільки цим двом комунальним підприємствам міста Луцька 28 млн. грн.
Відповісти
Подайте в суд на державу яка не компенсуэ субсидii
Відповісти
Якщо так станеться,то нехай Луцька міська влада знає,що того ж дня її не скинуть,ні.РОЗДЕРУТЬ на шматки!Там школи,садки,лікарні,хворі і малі діти!Люди,ви вже геть?а повітря не треба відключити?Поліщук,Данильчук,Гунчик і тому подібні,готуйтеся,лучани будуть приходити митись до вас додому!
Відповісти
КП дойна корова для любої влади. Завжди з державного будуть красти.
Відповісти
Голосуєш за "укропу" - місто заганяєш в ж@пу!!
Відповісти
Спалити той водоканал і продати полякам - буде і вода, і світло.
Відповісти
Останні новини
Більшість лучан можуть опинитися без водопостачання
14 лютий, 2018, 21:12