У роботі з МВС кількість довідок зменшиться

У роботі з МВС кількість довідок зменшиться
За 2012 рік у Міністерстві внутрішніх справ України спрощено або взагалі відмінено ряд процедур, що стосуються діяльності Державтоінспекції (зокрема відділів реєстраційно-екзаменаційної роботи).

Більше того – із метою підвищення якості обслуговування населення запроваджено Національну автоматизовану інформаційну систему ДАІ, що дозволило обслуговувати громадян за принципом «єдиного вікна», повідомили у прес-службі волинської міліції.

У дозвільній сфері зменшено кількість довідок та інших документів при отриманні ліцензії на охоронну діяльність, відкриття тирів або ж магазинів зброї.

"Раніше у переліку документів, які були необхідні для отримання ліцензії на провадження господарської діяльності з охорони власності та громадян було 22 документи", – наголосив начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Терещук.

Нині ж, згідно із Законом України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності", необхідно надати три документи: заяву встановленого зразка, оригінал виписки з Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб-підприємців та копію довідки управління статистики про включення до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, засвідчена нотаріально або органом, який видав оригінал документа.

Такі нововведення, переконаний Терещук, попереджуватимуть злочинні посягання на ті чи інші об’єкти, а відтак сприятимуть безпеці громадян та їхньому майну.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У роботі з МВС кількість довідок зменшиться
23 січень, 2013, 18:30