За падіння на слизьких тротуарах можна вимагати компенсацію

За падіння на слизьких тротуарах можна вимагати компенсацію
Громадяни, які травмувалися з вини комунальних служб через слизькі тротуари, можуть вимагати через суд компенсації моральних та матеріальних збитків, наголошує юрист Вікторія Ставчук.

Про таке вона заявила в ефірі 5 каналу, інформує прес-служба каналу.

«Необхідно вказувати, що це травма внаслідок ожеледиці. Якщо ми беремо картку, яку заповнює викликаний лікар швидкої допомоги, або в травмпункті, у цій картці є різні графи. Одна з таких граф – причина травми. Окремою причиною названа ожеледиця, треба тільки поставити галочку», – зазначає юрист.

За її словами, відсудити можна усі матеріальні збитки, які підтверджені квитанціями витрати на ліки, що пов’язані з лікуванням. Крім того, законодавство передбачає можливість, якщо травма нанесена здоров’ю, просити відшкодувати моральну шкоду», – заявила юрист.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЖКГ, гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну ну..., проти Романюка попреш тут, прокуратура та Коломойський відразу рот закриють тим,хто намагається подати в суд на комунальників!!! А до чого ту комунальники? Вони ніц не роблять, бо мера не поважають,якби боялися-то б поважали, а так ті навпаки нам послугу роблять,щоб ми бачили чим насправді займається та переймається наш мер, як наслідок 2 нових торг. центри:ЦУМ та "славнозвісне" Буратіно, яке належить його сину енд Ко.)))),про що ще може бути мова???
Бабця чи дідусь, старенькі люди, будуть атке робити? Та їх обдерують як липку ті адвокати...,а до держ. вони сил не мають вистояти...
Відповісти
Тепер розумію, ти ще й головою вдарилась. Як тебе тепер лікувати, може хоч в травматологію звернешся?
Відповісти
Останні новини
За падіння на слизьких тротуарах можна вимагати компенсацію
24 січень, 2013, 11:00