П’яний школяр побив дівчину цеглиною

П’яний школяр побив дівчину цеглиною
У Сумській області нетверезий школяр вдарив однолітку цеглиною по голові.

Хлопцеві призначили психологічні експертизи, – повідомляють у місцевій поліції.

До правоохоронців звернулися батьки 17-річної школярки, які повідомили, що їх доньку побив невідомий. Дівчина пояснила, що близько восьмої вечора поверталась з ковзанки, коли дорогою додому її перестрів незнайомий хлопець і вдарив декілька раз цеглиною по голові.

«Працівники поліції одразу розпочали перевірку й протягом години вирахували ймовірного зловмисника, – коментує Андрій Анісімов, начальник Білопільського відділення поліції.

«Ним виявився 18-річний місцевий школяр, який зізнався у скоєному. Що слугувало причиною такого вчинку, хлопець пояснити не міг, адже перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння», – додав він.

Лише згодом, протверезівши, юнак розповів правоохоронцям, що, аби «вбити» час, вирішив купити горілки. В магазині придбав цілу пляшку, яку майже сам і випив. Що було потім, відбувалось ніби в тумані. Згадав лише, що напав на дівчину, яку вдарив цеглиною по голові, а коли вона впала та знепритомніла, злякався і втік.

Наразі підозрюваний знаходиться під домашнім арештом. Йому оголосили підозру за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України «Хуліганство», яка передбачає покарання до семи років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: НП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.