ЛПЕ відмовляється від двох маршрутів

ЛПЕ відмовляється від двох маршрутів
«Луцьке підприємство електротранспорту» відмовляється перевозити пасажирів автомобільним транспортом за маршрутами № 14 та № 31.

Про це йдеться у проекті рішень виконавчого комітету Луцької міської ради.

«Керуючись законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про автомобільний транспорт”, постановою Кабінету Міністрів України від 03 грудня 2008 року № 1081 “Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування”, рішенням виконкому Луцької міської ради від 20.10.2011 № 724-1 “Про внесення змін в рішення виконкому міської ради від 14.10.2010 № 659-1 “Про конкурси на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у м. Луцьку”, враховуючи звернення в.о.директора КП “Луцьке підприємство електротранспорту” щодо розірвання тимчасового договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом за маршрутами №14 та №31, виконавчий комітет міської ради», - йдеться у проекті.

Проект рішення винесуть на засідання виконкому Луцької міської ради.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це маразм а як на роботу добиратися якщо нам їхати із Тарасово на пр.Волі а зарплата 3000грн, як жити??? Двома маршрутками дуже дорого!!! посадовці свої сраки машинами возять!!!
Відповісти
Да, ми УКРАЇНЦІ, в нас терпіння є!!! Але влада дограється... Буде майдан, але не такий ... Ніхто нікуди не сховається! Рідко пишу, але це вже маразм, хочу роблю хочу ні!
Відповісти
Майдан треба влаштувати нашим місцевим недолугим посадовцям.
Відповісти
Що що тимчасовий договір (до 2021 року). Як сходить асвальт разом зі снігом, так і перевізники відмовляються від маршрутів після зміни керівництва транспорту Луцької міської ради. Не тільки 14 та 31, а й 18 який належить іншому перевізнику.Соромно за міську владу і перевізників які не спроможні знайти вірне рішення шантажуючи один одного...
Відповісти