У «Луцьктепло» пояснили, чому їм погрожують відключити газ та світло

У «Луцьктепло» пояснили, чому їм погрожують відключити газ та світло
У «Луцьктепло» прокоментуали ситуацію через те, що підприємство можуть відключити від газопостачання та електропостачання через борги перед «Волиньобленерго».

Про це повідомляє прес-служба «Луцьктепло».

ДКП «Луцьктепло» отримало попередження про припинення газопостачання та електропостачання на об’єкти підприємства у зв’язку з значною заборгованістю, яка становить -1863824,65 грн. за спожиту активну електроенергію, 22764862,91 – за газопостачання.

В даний момент підприємство недофінансоване державою за 2017 р. в тому числі за січень 2018 р. по пільгах та субсидіях (у січні 2018 року в сумі 42 004,95 тис.грн., субсидії – 38 262,90 тис.грн., пільги – 3 742,05 тис.грн. ). Загалом, борг держави перед підприємством становить близько 150 млн.грн.

Беручи до уваги дані аспекти, у ДКП «Луцьктепло» відсутня можливість вчасного розрахунку за використані енергоносії з постачальниками газу та електроенергії з об’єктивних причин, оскільки населення проводить оплату за отримані послуги з теплопостачання у наступному місяці за розрахунковим. А пільги та житлові субсидії за розрахунковий місяць включаються у Акт із запізненням на два місяці.

За умови повного розрахунку держави перед підприємством, ДКП «Луцьктепло» миттєво погасить усі заборгованості за спожиту електроенергію та газопостачання та забеспечить безперебійне функціонування центральних теплових пунктів міста.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У «Луцьктепло» пояснили, чому їм погрожують відключити газ та світло
16 лютий, 2018, 11:19