Містика та насилля: в Луцьку презентуватимуть книгу «Тінь на порозі»

Містика та насилля: в Луцьку презентуватимуть книгу «Тінь на порозі»
У луцькій книгарні «Є» відбудеться презентація роману «Тінь на порозі» молодої письменниці Нати Гриценко.

Захід відбудеться у суботу, 17 лютого.

Книга «Тінь на порозі» — незвичний для української літератури дебют авторки. Роман написаний у жанрі фентезі, тут гостро постають проблеми насильства в сім’ї, соціальної нерівності та залежності. На презентації Ната Гриценко розповідатиме про те, які дитячі травми сприяють формуванню схильностей до насильства, та в чому полягають особливості співжиття в суспільстві людей з різним сприйняттям світу.

«Ми всі любимо чужі історії, тому що реакція на них дає нам певні уявлення про нас самих, — говорить авторка. — Нам подобаються сміливі, рішучі й незалежні герої, бо ми були б не проти на них рівнятися, але так само ми співчуваємо менш щасливим персонажам, бо вони найбільше схожі на нас теперішніх. Тому одне з найбільших задоволень як для письменника, так і для читача — це пройти непростий та драматичний шлях із неідеальним героєм, який так само, як і всі ми, просто намагається зрозуміти своє місце у не такому вже й справедливому світі».

За покликанням Ната Гриценко – письменниця, педагог, музичний критик та музикознавець. Цікавиться аналітичною психологією, етнографією, контркультурою, коміксовою та кіноестетикою. Опікується тематичним порталом “Khatacomb” і власним гуртом «Casa Ukrania».

Також цікавим є факт, що цей роман з’явився друком завдяки співпраці авторки із Літературною агенцією «Acris», яка допомогла доопрацювати текст, знайшла для нього видавництво та займається промоцією.

Подія відбудеться у книгарні «Є» (вул. Лесі Українки, 30) в рамках першої частини презентаційного туру, у який увійшло 8 міст.

Початок о 18:30, вхід вільний.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Містика та насилля: в Луцьку презентуватимуть книгу «Тінь на порозі»
16 лютий, 2018, 11:58