«Молодіжка» регіоналів у приміщенні національного університету законна, – голова Волиньради

«Молодіжка» регіоналів у приміщенні національного університету законна, – голова Волиньради
Голова Волинської обласної ради Володимир Войтович вважає розміщення приймальні «молодіжки» Партії регіонів у приміщенні Східноєвропейського національного університету абсолютно законною.

Про це він повідомив у відповіді на звернення студентів Історичного факультету цього ж університету, сповістили у прес-службі громадської організації АМОРЕ.

Згідно відповіді, «процедура надання приміщення в оренду Волинській обласній громадській організації «Молоді регіони була чітко витримана у відповідності до Положення та норм законодавства України». Мова йде про положення про оренду нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Мовляв, ця організація була єдиним заявником на оренду приміщення, тому згідно регламенту, конкурс у такому випадку не проводився, а просто було підписано договір про оренду з єдиним заявником. Посилаючись на законність проведеної процедури щодо надання в оренду приміщення університету, Володимир Войтович не вбачає підстав до розірвання договору з ініціативи орендодавця – Волинської обласної ради. Нагадаємо, 29 грудня студент Тарас Висоцький подав звернення до ректора СНУ ім. Лесі Українки Ігоря Коцана та голови Волинської обласної ради Володимира Войтовича із трьома сотнями підписів щодо незгоди розміщення приймальні громадської організації «Молоді регіони» у приміщенні Історичного факультету університету та розміщення будь-яких інших припартійних структур на території університету.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На історичному факультеті більше студентів як 300 чоловік, отже потрібно врахувати думку і тих хто не підписався на даній "писульці". Не всім значить вона і заважає.
Відповісти
Значить якщо не заважає 100 особам,а 300 заважаю-тут враховується думка більшості, хай собі орендують приміщення де-інде, а не в ун-теті, що це за пряме вливання грошей Коцану та його псевдо сімейству і карман???
Відповісти
Ти вже геть не розумієш про що написано. В тебе десь мають бути ліки, прийми терміново.
Відповісти
"яКЕ їхало – тАКЕ й здибало"
Який "уНІВЕРСИТЕТ"– такі й оРЕНДАРІ.
Відповісти
Гнать в шею из помещения СНУ фашистскую нечесть Пирожика и клоуна Лиса и всю редакцию газеты Волинь, а модёжка пусть будет!!!
Відповісти
на... голубых с универа !!!
Відповісти
Комсомол - гнати тебе і таких як ти з Луцька, ви псуєте тут повітря. Не дивно, що голова дав таку відповідь - з одної грядки все-таки. Треба робити якісь рішучіші кроки, якщо підписи лучан для них вже не завада.
Відповісти
Комсомолец все верно глаголит!
Відповісти
Скоріш за все, спершу Молоді Регіони попросили приміщення в стінах СНУ, а потім для них Коцан приміщення підібрав. Звідки на третьому десятку літ існування корпусу історичного факультету раптом у ньому з"явилися вільні приміщення?
Відповісти
Останні новини
«Молодіжка» регіоналів у приміщенні національного університету законна, – голова Волиньради
24 січень, 2013, 12:09