Волинянин, який на смерть збив пенсіонерку, отримав 4 роки умовно

Волинянин, який на смерть збив пенсіонерку, отримав 4 роки умовно
У Ковелі судили водія, який збив на смерть пенсіонерку.

Трагедія трапилась 10 січня 2018 року близько 11-ої години на вулиці Незалежності в центрі міста, - пише Район.Ковель.

Водій ПП «Волинь-торг Галичина», уродженець міста Луцька, привіз автомобілем продукти харчування до магазину «Вечірній», заїхавши просто на тротуар між торговельним закладом та автобусною зупинкою.

Після вивантаження товару, водій почав рух заднім ходом і, не побачивши на тротуарі 76-річну ковельчанку, скоїв на неї наїзд. Пенсіонерка отримала тяжкі травми, від яких померла.

Свідком нещасного випадку була племінниця загиблої, яка підтвердила в суді об’єктивність показів водія, котрий визнав свою провину і щиро розкаявся.

У Ковельському міськрайонному суді врахував те, що обвинувачений є одруженим, має на утриманні неповнолітню дитину, не судимий, позитивно характеризується за місцем проживання, будь-яких претензій потерпіла сторона не має, оскільки шкоду він виплатив у повному обсязі, що праця водія є для нього єдиним джерелом доходів.

Вироком суду обвинуваченого засуджено до 4-ох років позбавлення волі з випробувальним терміном на два роки, без позбавлення права керувати транспортними засобами.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.