У сина луцького мера вкрали авто. Хтось взявся за власників «Буратіно»?

У сина луцького мера вкрали авто. Хтось взявся за власників «Буратіно»?
Ще у жовтні минулого року у сина луцького міського голови Володимира Романюка вкрали автомобіль – його компаньйон по бізнесу, директор ТЦ «Буратіно» Сергій Була схильний це пов’язувати з загадковими загоряннями автомобілів у родичів інших власників «Буратіно».

Нагадаємо, власниками «Буратіно» є син луцького міського голови Володимир Романюк, батько юриста і депутата міськради Андрія Козюри Григорій, а також Ірина Стецюк – дружина підприємця Сергія Були, який є другом Андрія Козюри.

Була наразі виконує обов’язки директора Торгового центру.

Нагадаємо також, в ніч на 23 січня у дворі луцької багатоповерхівки, під вікнами квартири Сергія Були згорів його автомобіль Toyota RAV4. Два тижні перед тим під рестораном «Корона Вітовта» згорів автомобіль Toyota Camry, на якій їздив Андрій Козюра.

Окрім того, Була стверджує, що ще у жовтні минулого року у Володимира Романюка автомобіль вкрали – автівка була припаркована у дворі будинку на Київському майдані, де живе Романюк.

«Я вважаю, що це пов’язано. Ще влітку минулого року мені погрожували. Хто? Я цю інформацію повідомив правоохоронцям, і пообіцяв не оприлюднювати його імені. Але ці підпали авто пов’язані саме з цими погрозами. Як і викрадення автомобіля у Володимира Романюка», - стверджує Була.

Хоча водночас у міліції стверджують: машина, яка згоріла 3 січня під «Короною Вітовта», спалахнула через коротке замикання електропроводки.

«Нас намагаються нагнути. Але так, як вони хочуть, не буде», - сказав Сергій Була.

* * *

Нагадаємо, Андрій Козюра ще у лютому 2012 року розповідав, що власників «Буратіно» шантажують. Головний камінь спотикання – квартира у будинку поряд з будівництвом, власник якої стверджував, що будівля торгового центру зводиться з порушенням будівельних норм, бо закриває вікна квартири.

«До мене неодноразово, так само і до інших власників і співвласників зверталися Товстенюк Олександр (сьогодні - голова благодійного фонду Ігоря Палиці "Новий Луцьк" - ред.) і Никитюк Володимир (депутат Луцької міької ради - ред.). Зверталися з ультиматумом, вимагаючи 500 тисяч доларів США за квартиру, яка була придбана навмисно з метою наживи для того... І після того сказали, що якщо ви не дасте півмільйона доларів, то ми будемо створювати вам проблеми...», – розповідав у лютому Козюра. Хоча додавав, що аудіо- чи відеозаписів, які підтверджують цей факт, у нього немає. І до правоохоронних органів він заяву не подавав.

Після таких заяв Козюри Володимир Никитюк заявив, що разом з Товстенюком подав на Козюру судовий позов про захист честі й гідності та ділової репутації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 26
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яке там, брешуть усі, спалять, вкрадуть так вам і треба.
Відповісти
Значит Буле "нагинать" людей, которые живут за Буратино можно, а его нет?! Хе-хе - так не будет, мал еще сынок!:) Продолжение следует...
Многих людей они достали...:)
Відповісти
І тебе достануть. Якшо не разумеєш про шо мова.
Відповісти
Если правдоруб , не знаешь то не пиши чепухи !!! Сколько лет это Буратино стояло с разбитыми окнами и не кому не нужное , как только нашлись люди сделали с него Золотую Копейку сразу по налетали с разных сторон !
Відповісти
Як це - "нікому не потрібне"?! Його просто до пори- до часу не виставляли на продаж, як об"єкт комунальної власності. Або ж, як це частенько буває в Луцьку, кафе "Буратіно" давним-давно було приватизоване, а, будучи перепроданим, і потрапило до рук вищезазначених власників.
Розкурочений ресторан "Волинь" (теперішній ТЦ "Гранд-Волинь", кому не відомо) - теж "нікому не потрібен" стояв 7 років? Чи, може, його власник "сидів"?
Відповісти
Одні злодії взялись за інших злодіїв.Але все рівно куди дивиться міліція і прокуратура?ЦУМ дивно згорів,потім хтось хотів підпалити ВНУ.А ви дивіться що в Київі робиться,дивним чином вигорають багатоповерхівки.Хтось же це робить.І Палиця з його халуями тут явно при ділах:)
Відповісти
Лучанка,ти вже тут?а ми тебе згадували!зайди на новину про згорівле авто,почитай!лікарі на тебе чекають)))
Відповісти
Вкрали, щоб спалити?!))
Відповісти
Покращення!
Відповісти
Автівки Нікитюка і Товстенюка з негорючого матеріалу? Слухайте люди схаменіться. Так від міста через пару років одне згарище буде.
Відповісти
Всі хай палять одне одного. нампростим і бідним людям від того тілки краше буде. шоб ті бізнесмени повтікали геть. Народ має підниматися з колін. Давно пора.
Відповісти
В Нікитюка теж Лексуса вкрали
Відповісти
Це дуже погано, що палять такі гарні автомобілі. Але дуже добре, що ще не стріляються. Хлопці, помиріться! Не треба нам у Луцьку цих жахів.
Відповісти
хай стріляються.Нам буде краще.Пора все поділити серед простих людей.
Відповісти
А прості люди, це хто?
Відповісти
Це ті,за чий рахунок паразитує та армія дармоїдів:можновладців,чиновників та дуже "корисних" для суспільства "народних"депутатів!!!:)))))))))))))))))))))))
Відповісти
Закономерность мировоздания гласит:
Не поимей ближнего своего
Ибо ближний поимеет тебя самого
И возрадуется...
И воздастся каждому
За деяние его...
Відповісти
Свободу Патрісу Лумумбі!!!
Відповісти
Панове, але ж погодьтесь, що це "Буратіно"(?!) просто жах якийсь. - З чисто архітектурно-естетичних міркувань потрібно спалити не тільки автомобілі власників, але й самих власників, розробників проекту і тих, хто давав дозвіл на будівництво цієї порнографії. :)
Відповісти
Якщо палиця вибрав собі у вороги козюру, то напевьно той хлоп чогось вартий. Але те ПаЛИЦЯ буде палити машини, то вже гірше. Видно бандюки бившими не бувають і мандатом тут не прикриєшся. Цікаво жити в місті...
Відповісти
Козюра, певно, згадав як перед виборами Голєва з Недужком відставали від Палиці на "пів процента". Вирішив мажорчик з себе героя зробити.
Відповісти
Іншоми словами: Show must go on!!! Не здивуюсь, якщо ЦУМ скоро з новими орендарями згорить. Цікаво на скільки застрахований?
Відповісти
То виходить, що той Палиця такий небезпечний палій? То ЦУМ, то авто, то друге авто згоріли, то авто вкрали? Що далі?
Відповісти
Ти Саша молодець. Гарно Ігоря Петровича підставляєш.
Відповісти
Останні новини
У сина луцького мера вкрали авто. Хтось взявся за власників «Буратіно»?
24 січень, 2013, 13:20