Середня зарплата на Волині не дотягує до 2,5 тисяч гривень

Середня зарплата на Волині не дотягує до 2,5 тисяч гривень
Волинь посіла третю сходинку в країні за темпами росту реальної зарплати і на 1 січня вона становить 2 332 грн.

Про це розповів заступник голови Волинської облдержадміністрації Едуард Стоєв на засіданні комісії з питань забезпечення своєчасності погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, повідомили у прес-службі ОДА.

У ході засідання його учасники в першу чергу обговорили результати роботи, проведеної у 2012 році, щодо погашення заборгованості із заробітної плати.

«Упродовж минулого року борг ліквідовано на 1,2 млн грн. Наразі заборгованість присутня на 7-ми економічно активних підприємствах і сягає 5,2 млн грн», - зазначив Едуард Стоєв.

Продовжується активна робота з підприємствами, які виплачують гроші працівникам в обсязі, нижче мінімального. Із 105 підприємств, де на початку 2012 року порушували законодавство в оплаті праці, на 1 січня залишилось 25.

Також заступник звернув увагу на позитивну тенденцію зменшення боргів на підприємствах-банкрутах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шо то за зарплата дайте нам простим бідним людям заробити. Всі ті бізнесмени тілко шо і роблять шо нас грабують. А нам нема за шо жити. Як можна прожити на такі гроші. Правельно?
Відповісти
Ну й досягнення, 230 євро з/п з цінами як в ЄС, а то й вище. Як на мене - це туфта, поки з/п не буде хоча б на рівні 500-600 євро середньої по області, ні про які досягнення не варто й говорити.
Відповісти
Останні новини
Середня зарплата на Волині не дотягує до 2,5 тисяч гривень
24 січень, 2013, 15:45