У Ковелі судили екс-охоронця за зламаний ніс

У Ковелі судили екс-охоронця за зламаний ніс
Охоронець ковельського нічного клубу «Кіно», опівночі 11 листопада 2017 року, на грунті особистих неприязних відносин, умисно побив відвідувача закладу. Зокрема, наніс йому декілька ударів в обличчя.

Про це йдеться в судовій справі, яку нещодавно розглянув Ковельський міськрайонний суд, - пише Район.Ковель.

Крім цього, охоронець пізніше почав виштовхувати чоловіка до виходу з нічного клубу, та, у момент, коли до нього підійшов родич потерпілого для того, щоб з'ясувати причини його неправомірних дій, той наніс йому удар кулаком у обличчя, чим спричинив останньому тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому кісток носа.

Потерпілий, в якого зламано ніс, на суді подав заяву з проханням закрити кримінальне провадження і відмовився від будь-яких претензій до обвинуваченого. Усно суду зазначив, що таке рішення ним прийнято добровільно, він з обвинуваченим примирився.

Інший потерпілий на судовому засіданні у приміщенні Березанського міськсуду у режимі відеоконференції теж відмовився від будь-яких претензій до охоронця, який його побив. Додатково суду пояснив, що таке рішення ним прийнято добровільно, він з обвинуваченим примирився.

Зрештою, суд під головуванням Ірини Логвинюк задовільнив їхнє клопотання і закрив кримінальне провадження у зв'язку з відмовою обох потерпілих від обвинувачення тепер уже колишнього охоронця.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
2 сикуна побоялися бика
Відповісти